• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul And. Yak. EN İYİ KUAFÖR...

(ben 1 seneye yakın burda üyeyim.sadece girip çıkıyorum ilgilendiğim bazı şeylerle ilgili çok bilgi edindim ve ilk defa bu konuya cevap yazıyorum umarım diğer konularda da devamı gelir.:kedi:)

ümraniye alemdağ caddesinde suu kuaförü tavsiye ederim cnm...mutluluklar dilerim...:kedi:

yaaaa cnm orayııı bende duymuştum merak ediyorm fiyatlar ve yapan kişiler nasıl

2 şubesi var ben halkbankın üstündekine gidiyorum yapan kişiler iyi zaten gelin saçını tek bi bayan var o yapıyo başka kimse yapmıyo fiyatlarıçok çok uygun bi git gör bak illa orda yaptırman şart değil bi fön çektirmek için git
bide kendi yaptıkları gelin başları var albüm şeklinde iste onada bak

eee fiyatlar hala yok??? arkadaşlar bizlerde sizlerin tecrübelerinizden faydalanalım, lütfen önerilerinizi bekliyorum

canım vardı artık yokmuş bende aktım.ama telefonu var ara istersen.birde orada özellikle göztepe şubesinde makyoz fusun yıldız var acayip profosyonel tam makyaj ve kas uzmanı.benden söylemesikaydirigubbakcemile3 kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederimyerimseniben

hangi makyaj ürününü kullanıyorlar acaba bilgin var mı ?

Back