Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul And. Yak. EN İYİ KUAFÖR...

merveer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
125
0
96
İstanbul
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında içim rahat bir şekilde gelin başı yaptırabileceğim kuaför biliyormusunuz fikirlerinizi ve yardımlarınız bekliyorum

bende and. yakasındayım ve bende arıyorum en iyileri bağdat caddesinde hasan yoldaş die biri var ama fiyatları uçuk yaa

eğer o parayı verebileceksen internetten araştır

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında içim rahat bir şekilde gelin başı yaptırabileceğim kuaför biliyormusunuz fikirlerinizi ve yardımlarınız bekliyorum

canım ben avrupadayım ama orada göztepede erdem kramer var tabi pahalı. eğer parana kıyacaksan ki zaten çok güzel harika prenseslerinki gibi gelinlik seçmişsin yani saçındada parana kıy derim nasıl olsa 1 kere düğün yapıyosun öyle değilmikaydirigubbakcemile3 erdem kramer 1 numara kuaför orda çok iyi kaş alan bir bayanda var ben uzak diye gidemiyorum tavsiye ediyorum canımyerimseniben

ayyy cnm benim çok teşekkür ederim yaaa

haklısın aslında kıymak lazım nerede bu am olarak biliyomusun caddedemi

ayyy cnm benim çok teşekkür ederim yaaa

haklısın aslında kıymak lazım nerede bu am olarak biliyomusun caddedemi

ne demek canım rica ederimde sen merve değilsin amakaydirigubbakcemile3 yani konuyu başlatan? neyse bn sana adresini vereyim:

GÖZTEPE - KUAFÖR ERDEM KIRAMER
Tütüncü Mehmet Efendi Cad.
Verda Park Residence No:2/2 Göztepe
Tel: 0216 363 80 63-69

olsun ne farkeder hem bak merve görmemiş onun adına cvp vermiş oldum sana

kaydirigubbakcemile3 hehehe olsun canım tabiki farketmez.onun sayesinde sende yararlandınkaydirigubbakcemile3 hepimiz birbirmize yardım için arkdaşlık yapmak için burdayız tabikiopuyorumnanaktan umarım sana yardımcı olabilmişimdir:) ama dediğim gibi düğününde eğer çokta pahalı gelmiyecekse (düğün için) o gece özel bence saçlarını profosyonel kuaför tarasınyerimseniben

yaa bunların internet siteleri yokmuu bulamadımmmm

canım vardı artık yokmuş bende aktım.ama telefonu var ara istersen.birde orada özellikle göztepe şubesinde makyoz fusun yıldız var acayip profosyonel tam makyaj ve kas uzmanı.benden söylemesikaydirigubbakcemile3 kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederimyerimseniben

sağol cnm fikirlerin için aslında hepsinden iyisi mos var ordada kayın biraderim yöetici amaben tanıdık biyer olmasını istemiyorum bakalım araştırıyorum mehmet tatlıya aklım yatıyo şu sıralar

sağol cnm fikirlerin için aslında hepsinden iyisi mos var ordada kayın biraderim yöetici amaben tanıdık biyer olmasını istemiyorum bakalım araştırıyorum mehmet tatlıya aklım yatıyo şu sıralar
canım onlarda çok iyi ama orda çok iyi makyoz var ondan çok ünlü göztepedeki araştır bak. makyajında çok güzel olsun değilmihihoyyyt cnm yinede karar senin tabii.

Ben ınönü cad. Kozyatağında yaptırmıştım.Çok da memnun kaldım hem uygunda Selçuk Kuaför.Minibüs cad.Acıbadem hastanesine giden arka caddeye dönünce Yapıkredinin yanında.

canım onlarda çok iyi ama orda çok iyi makyoz var ondan çok ünlü göztepedeki araştır bak. makyajında çok güzel olsun değilmihihoyyyt cnm yinede karar senin tabii.

cnm ben zaten sadece gelin başım için kuaför arıyorum makyajım özel olarak yapılcak profesyonel bir makyöz tarafından

ayyy cnm yaa fiyatlar nasıl acaba bilgin varmı

ayyy cnm yaa fiyatlar nasıl acaba bilgin varmı
valla bilsem inan hemen yazardım buraya canım.ama pahalı olduğu kesin yani.bence sen oraya telefon aç ve önce sor sonra anlaşırsınız sana uyarsa.gelinbaşının fiyatını sorcaksın canım onu söylerler sonuçta önemli birşey:)

hjmmm ebn arıyayım yarın öğreneyim yazarım sizlerede

ümraniyede nisan kuaför var ben oraya gidiyorum halk bankasıın üstünde benimde nisanda düğünüm oraya gidicem randevumu dahi aldım bakalım hepimiz güzel gelinler oluruz inş.

ümraniyede nisan kuaför var ben oraya gidiyorum halk bankasıın üstünde benimde nisanda düğünüm oraya gidicem randevumu dahi aldım bakalım hepimiz güzel gelinler oluruz inş.

yaaaa cnm orayııı bende duymuştum merak ediyorm fiyatlar ve yapan kişiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…