Merhaba Arkadaşlar,
Siz hemcinslerimin yardımına ihtiyacım var.
Yakın bir zamanda boşandım.
7 yaşında kız annesiyim ve kızım benimle yaşıyor, velayeti bende.
Babası eski eşim narsist eğilimleri olan ve gizli narsist olduğunu düşündüğüm biri ve kızımı sürekli bana karşı kullanma peşinde.
Son zamanlarda ona iştirak ve yoksulluk nafakası davası açtım, bu hem kızımın hem benim hakkım diye düşünüyorum.
Haftasonları bir kaç saat gezdirip gelen eski eşim, kızımı yatılı almaya başladı. Bunda benim açımdan aslında bir sorun yok, ama kızım geldiğinde mutsuzdu ve o akşam bana artık ben babamla yaşamak istiyorum çünkü onunla iken çok eğleniyorum dedi!
Benim maddi sıkıntılarım var ve nafaka da alamadığım için kızımı avm avm dolaştırıp, fast food ile besleyip "eğlendirme" yoluna gitmiyorum / gidemiyorum.
Eski eşim boşanırsan ve velayetini alırsan beş kuruş nafaka vermem, nafaka filan isteme ödemem demişti ama buna hakkı olmadığını düşünüyorum. Şimdi de kızımı manipüle ediyor.
Çok üzülüyorum ...
Daha da üzüldüğüm kızım, daha çok küçük ve her kız çocuğu gibi babası onun ilk aşkı, ne yazık ki eski eşim için kızımın bir saksıdan ne bileyim bir bardaktan sıradan bir nesneden farkı yok ! Ters bir durumda kızıma olmadık şeyleri bile söyler ve en kötüsü asla pişmanlık göstermez, özür dilemez.
Mesela birini bulsa kızımı aramaz sormaz, zaten arkadaşıma da boşanmadan önce kediboçi benden boşanırsa kızını da aramam sormam demişti, ama şimdi kızımı bana karşı koz olarak kullanıyor.
Her ne kadar maddi çok sıkıntım olsa da kızıma canım feda, ayda bir de olsa onu gösterebileceğim, bu zor zamanlarda bize rehberlik edecek bir pedagog arayışı içindeyim.
Çok araştırdım ama maalesef pek güvenemiyorum, daha önce aldığım online terapistler bana yol gösteremedi.
Fikri olan varsa yardımınızı beklerim.
Şimdiden hepinize teşekkürler, sevgiler ve saygılar..
Avrupa yakasında olsa tavsiye edeceğim çok iyi psikologlar var. Oğlumu da götürüyoruz.
Bahçelievler de. Hafta sonu da çalışıyorlar.Ancak haftasonu götürebilirim, online olsun istemiyorum.
Avrupa yakasının neresinde acaba?
kızınıza sürekli onu sevdiğinizi hissettirin evde eğlenin oyunlar oynayın ya da babasına gönderin belki gaddarca gelecek ama istiyorsa gitsin babası anlattığınız givi biriyse 1 aya kalmaz size geri gönderir kızınız da gerçekleri görür şimdi haftada 1 alıp avm gezdirmekte ne var okuluydu kıyafetiydi ilgilensin
Teşekkürler, bakayım ben.Cihan çelik
Haftada bir seansa gücüm yetmeyebilir, şu anda hiç gelirim yok maalesef. ileride yapabilirim onu.Göztepe de Lacivert danismanlik Özge Degirmenli
Ama ayda bir sadece siz ebeveyn danışmanligi alabilirsiniz.Kizimi benzer sebeplerle götürdüm haftada 1 seans almaniz gerekiyor
Şartlarinizi anlatıp destek isterseniz yardımcı olacaklardir.Fiyat yazmam doğru olmaz.Teşekkürler, bakayım ben.
Haftada bir seansa gücüm yetmeyebilir, şu anda hiç gelirim yok maalesef. ileride yapabilirim onu.
Seans ücreti ne veriyorsunuz?
Konularınıza baktım, gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz siz de benim gibi. Tek fark bizim boşanma sebebi farklı idi ve resmi olarak sizden bir ay sonra bitti.Şartlarinizi anlatıp destek isterseniz yardımcı olacaklardir.Fiyat yazmam doğru olmaz.
Benim kızım 8 yaşında,bosanma karari aldigimizda 6 , bosandigimizda 7 yasindaydi. babasi kandirmaya çalıştı, korkuttu tehdit etti vs konularima bakin çok şey yaşadık.Pedagog bana demişti ki " Sizin en doğru yaptığınız şey her zaman ve her durumda, Şartlar ne olursa olsun kızınız onu sevdiğinize yürekten inaniyor." Aldatılma, Boşanma, yalnızlık, kalp kırıklıkları vs derken ben de çok dibi gördüm.Agladim, haykırdım ama kızıma yansımadim Ona surekli "seni seviyorum, en değerli şeyim sensin" mesaji verdim.Ona sarılın, illa çok para harcamaniza gerek yok , birlikte parkda kaydiraktan kayın, piknik yapın, evde iyin oynayın vs. Size yakın olsun ve sevginizi hissetsin.
BABA YAPACAK BUNU MU BULDUN?? aylardır beynimde bu soru dönüyor. Cevabi yok.Hayat işte herkese bir sınav diyorum.Herkesin dini imani lara olmuş zaten.Erkekler içinse para ve cinsellik.Dayanmak zor bosansanda hayat boyu evket yüzünden kurtulamıyorsun.Allah yardımcınız olsun.Konularınıza baktım, gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz siz de benim gibi. Tek fark bizim boşanma sebebi farklı idi ve resmi olarak sizden bir ay sonra bitti.
Kızıma sık sık sarılıyorum, aslında çok güzeldi ilişkimiz, sarılır bana, annecim seni çok seviyorum derdi, tüm dertlerimi unuturdum.
Eski eşim para söz konusu olduğunda anasını boyar babasına satar derler ya, o ahlakta biridir. Onu bosadim diye zaten hıncı vardı, şimdi de para istedim ya kızım için, canını al onun parasını alma. Bu tiynette biri.
Bugün dava dilekçesine verdiği cevabı okuyunca çok kızdım kendime.
Bu adam resmen kötü biri ya!
Baba yapacak bunu mu buldun
Çok üzüldüm. Umarım atlatırsınız bu süreciMerhaba Arkadaşlar,
Siz hemcinslerimin yardımına ihtiyacım var.
Yakın bir zamanda boşandım.
7 yaşında kız annesiyim ve kızım benimle yaşıyor, velayeti bende.
Babası eski eşim narsist eğilimleri olan ve gizli narsist olduğunu düşündüğüm biri ve kızımı sürekli bana karşı kullanma peşinde.
Son zamanlarda ona iştirak ve yoksulluk nafakası davası açtım, bu hem kızımın hem benim hakkım diye düşünüyorum.
Haftasonları bir kaç saat gezdirip gelen eski eşim, kızımı yatılı almaya başladı. Bunda benim açımdan aslında bir sorun yok, ama kızım geldiğinde mutsuzdu ve o akşam bana artık ben babamla yaşamak istiyorum çünkü onunla iken çok eğleniyorum dedi!
Benim maddi sıkıntılarım var ve nafaka da alamadığım için kızımı avm avm dolaştırıp, fast food ile besleyip "eğlendirme" yoluna gitmiyorum / gidemiyorum.
Eski eşim boşanırsan ve velayetini alırsan beş kuruş nafaka vermem, nafaka filan isteme ödemem demişti ama buna hakkı olmadığını düşünüyorum. Şimdi de kızımı manipüle ediyor.
Çok üzülüyorum ...
Daha da üzüldüğüm kızım, daha çok küçük ve her kız çocuğu gibi babası onun ilk aşkı, ne yazık ki eski eşim için kızımın bir saksıdan ne bileyim bir bardaktan sıradan bir nesneden farkı yok ! Ters bir durumda kızıma olmadık şeyleri bile söyler ve en kötüsü asla pişmanlık göstermez, özür dilemez.
Mesela birini bulsa kızımı aramaz sormaz, zaten arkadaşıma da boşanmadan önce kediboçi benden boşanırsa kızını da aramam sormam demişti, ama şimdi kızımı bana karşı koz olarak kullanıyor.
Her ne kadar maddi çok sıkıntım olsa da kızıma canım feda, ayda bir de olsa onu gösterebileceğim, bu zor zamanlarda bize rehberlik edecek bir pedagog arayışı içindeyim.
Çok araştırdım ama maalesef pek güvenemiyorum, daha önce aldığım online terapistler bana yol gösteremedi.
Fikri olan varsa yardımınızı beklerim.
Şimdiden hepinize teşekkürler, sevgiler ve saygılar..
Randevu bulmak aşırı zorCihan çelik
Çok teşekkürlerÇok üzüldüm. Umarım atlatırsınız bu süreci
Cümlemizin, bu aralar çok fena hissediyorum kendimi.BABA YAPACAK BUNU MU BULDUN?? aylardır beynimde bu soru dönüyor. Cevabi yok.Hayat işte herkese bir sınav diyorum.Herkesin dini imani lara olmuş zaten.Erkekler içinse para ve cinsellik.Dayanmak zor bosansanda hayat boyu evket yüzünden kurtulamıyorsun.Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?