İstanbul Anadolu Yakasında, özellikle Ataşehir civarında önereceğiniz doktor var mı?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
merhaba hanımlar, eşimle bebek yapmayı düşünüyoruz artık. kendime şimdiden iyi bir hastane ve iyi bir doktor arıyorum.
allahtan bir mani çıkmaz ise kesinlikle normal doğum istiyorum. ama doktorlar işlerine geldikleri için sezeryanı tercih ediyorlar. hiçbir sıkıntısı olmadığı halde son anda birkaç hamile arkadaşımı korkutup sezeryana aldılar. ben böyle olmasını istemiyorum. normal doğumu savunan bir doktor arıyorum kendime.
özel sağlık sigortam var çok şükür. istanbul anadolu yakasında, özellikle ataşehir civarında önereceğiniz doktor ve hastane varmı?
çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.

Ümraniye HOSPITALUM Çamlıcada Dr.Mehmet Güçlü yü öneririm.Birçok arkadaşımı yönlendirdim hepsi memnun kaldı.Mutlaka tanışın derim.

nihayet biri cevap verdi, çok teşekkür ederim. araştıracağım.

Atasehir memorial da kadın dogum drların bi cogu cok iyi ve özel secilmiş dr lardır, ben bir kere prof Sedat Kadanalı ya gitmiştim cok memnun kaldım birde cem bey var ama soyadını hatırlayamıyorum onuda önermişlerdi bize cok iyi diye bir dr dostumuz ama ona bir türlü randevu alamamıstım cok yogun , istersen hem size yakın sanırım Atasehir memorial bir arastır derim ben bu 2 dr u tanıyorum ikiside cok iyiler dallarında

zaten doktor ordan olmasaydıda ataşehir memorialda doğum yapmayı düşünüyordum. çünkü her zaman gittiğim çok iyi bir hastane ama doktorları konusunda bilgim yoktu, dediğim gibi normal doğumu savunan bir doktor olması lazım, ama dediğin doktorları araştıracağım, çok teşekkür ederim.

ben eren hastanesinde filiz hanıma gidiyorum
çok da memnunum
normal doğumu desteklediğinin kanıtı bizzat benim
40+5 teyim bugün,benim dışımda herkes günü dolunca bir şekilde doğuma alındı ama benim doktorum bebeği kontrol ederek beni hala bekletiyor:KK49::KK49:

teşekkür ederim. inşallah çocuğunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin

nihayet biri cevap verdi, çok teşekkür ederim. araştıracağım.

dragosta şifa hastanesi ŞERARE ZAYER MORADİ kesinlikle tavsiye ederim.inan çok memnun kalırsın belki size biraz uzak kalır ama özelliklede normal doğum konusunda çok ısrarcı ve iyidir.

evet dragos biraz uzak ama yinede araştıracağım teşekkür ederim.

X