İstanbul Anadolu Yakasında Oturanlar

bEN KENDIMI TANITMAMISIM :)25 Yasındayım 7 senelık evlıyım 5yas8aylık bır kızım var suan 6 aylık hamıleyım :) istanbul cengelköyde oturuyorum evde hazır yıyıcıyım calısmıyorum :) memleketım cankırı katılımcılara basarılar dılıyorum :D

gerçekten öyle oldu ben 31 yaşındayım adım yeter, benim kızımın adı ayten ceren

face'den devam edebiliriz yeter ceren salçuk eklersin

canım biz face kullanmıyoruz
msn vardı ama skype gelince msn kapandı malum,skype'n yarısını yükledim
eşim şimdilik kalsın bilgisayrcıya sorup öyle yükleyelim dedi öylece kaldı
ama skype gelince oradan görüşelim inşallah,sende varmı skype?
oğlunun adı ne?

bEN KENDIMI TANITMAMISIM :)25 Yasındayım 7 senelık evlıyım 5yas8aylık bır kızım var suan 6 aylık hamıleyım :) istanbul cengelköyde oturuyorum evde hazır yıyıcıyım calısmıyorum :) memleketım cankırı katılımcılara basarılar dılıyorum :D

kapıcınınbitlikızı seni, nick çok hoş ilk üye olduğum zamanlar görmüştüm ve hoşuma gitmişti
aynen bende hazır yiciyim oh değme keyfime :21:
adın sanın yokmu kız?

memnun oldum ,erken evlenmişsin genç annelerdensin

canım biz face kullanmıyoruz
msn vardı ama skype gelince msn kapandı malum,skype'n yarısını yükledim
eşim şimdilik kalsın bilgisayrcıya sorup öyle yükleyelim dedi öylece kaldı
ama skype gelince oradan görüşelim inşallah,sende varmı skype?
oğlunun adı ne?[/QUO

olsun sorun değil,skype varda daha hiç kullanmadım
oğlumun adı süleyman emin

ewet kızım oluyor:) teyzesı ıyı gıdyoruz onun bana zararı yok ama hava sıcak olunca zor gecıyor

Allah bağışlasın,Allah kolaylığını ,sabrını veriyor bak bende ikinciyi doğurdum büyüttüm küçük adam oldu 2 yaşında bunada şükürler olsun rabbim herkezin çocuğunu ailelerine bağışlasın,onlar bizim yaşam kaynağımız ,yaşama sevincimiz sağlıklı şekilde büyümelerini arzu ederim hepimizin çoğunu,sevgiler.

Back