İstanbul Anadolu Yakasında Oturanlar

EbediMutluluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
3.953
1.282
198
kızlar ben üsküdar kısıklı'ya 2009'da evlenip geldim ve burda hiç çevrem yok çok sıkılıyorum.bu çevrede oturanlar,ümraniye'de olabılır,baktım herkes tanısıyor.bızde tanısıp kaynaşalım guzel dostluklarımız olsun.

Son düzenleme:
mrb bende ümraniye ama bekarım alırmısınız benide aranıza yeni üye oldum kk

hb cnm farkettim geçen yıl oldugunu ama belki burda olursunuz diye msj atıyım dedim evde net olmadıgından işyerinden girebiliyorum

ümraniye sondurak cnm sen nerde oturuyosun ismim kübra yaşım 25 boyum kısa oldugundan ki okuldada hiç arkadaşım olmadı burayıda uzun zamandır takip ediyodum ama yeni üye oldum sende tanıtırmısın kendini

cnm benim ben özel msj yazamıyorum kusura bakma o yüzden burdan yazıyorum ben daha yeni üye oldugum için pekte anlamıyorum açıkçası buradan fazla bişey ama inş gzl dostlugumuz olur ben kübra yaşım 25 çalışıyorum hiç ümraniye taraflarına gelmiyomusunuz

bildiğim kadarıyla 100 mesaj sayısı olması lazım özel mesaj yazman için
mesaj sayısı doldurma topiği var oraya bi git istersen
ümraniyedeyim sürekli alışveriş,gezmeye hep oraya geliyoruz...

merhaba hoş geldin,ben artık pek eskisi gibi gezemiyorum ya kızım olduktan sonra
gerçi eskidende pek gezdiğim söylenemez ya
ama üsküdarı çok severim bende...

bildiğim kadarıyla 100 mesaj sayısı olması lazım özel mesaj yazman için
mesaj sayısı doldurma topiği var oraya bi git istersen
ümraniyedeyim sürekli alışveriş,gezmeye hep oraya geliyoruz...

msj sayısı doldurma topigi nerde oluyo ki ooo o zaman biz karşılaşıyoruzdur kesin çünki bende sürekli geziyorum çogunlukla haftasonu

ya ben istiyorumda tanışıp görüşmek,gidip gelmek,eşim izin vermem diyor
bakalım birbirimizi tanıyınca,belki ikna edebilirim
olmazsada artık buradan devam ederiz inşallah...
gebeliğinde hayırlı olsun 2,bebek geliyor cinsiyeti nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…