istanbul anadolu yakasında oturan hatunlarr nerde:)?

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
evett istanbul anadolu yakasındayımm belki burdan arkadaş olup kadınlar kahvesine bile gidebilceğimiz dostlarımız olurr

evet sizi sorguya alalımmm yaşlar, semt, evli bekarr? ben bekarım 20 yaşndayımm içerenköyde oturuyorumm(

Son düzenleme:
bende eksik kalmim beykoz dayım 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 kızım var büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 10 aylık küçük kızım dogdugundan beri çalışmıyorum benden şimdilik bu kadar sizleri dinleyelim ....

22 yaşında evlnmişsin ne güzel ben de ünversite bittiğinde 23-24 gibi nasipse istiyorum :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn

22 yaşında evlnmişsin ne güzel ben de ünversite bittiğinde 23-24 gibi nasipse istiyorum :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn

20 yaşında tanıdım daha 1 haftalıktı tanışıklıgımız askere gitti ve hiç vakit geçirmedigim, tanımadıgım birinin asker yolunu bekledim iyiki beklemişim ....temennilerin için çok teşekkür ederim ...

göztepeye gelin gidicem olurmu hayırsız Cansu hanııımmmm :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…