• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakasında Nd-yağ lazer merkezii

jeliyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
272
0
116
34
İstanbul
kızlaaar bıyıklarım için nd-yağ lazeri düşünüyorum.çok sert değil kıllar ama nd yağ nerde var bilmiyorumm özellikle kartal yada kadıköyde bildiğiniz bi yer var mı :uhm:

Nd yag ile lazer epilasyon kadar gereksiz ve acitan bir yontem yok neden iskence edeceksin kendine? Git yeni teknolojileri arastir Ndyag damar leke tedavisinde kullanilir epilasyonda artik eskisi gibi degil yeni teknolojiler var arastir.

yeni teknoloji ne acaba ? ipl mi ....o ağda gibi ve zararlı

3 lazer sistemi var . alexandrite diod nd yag bir dördüncüsü yok ... ipl diyorsan konularda bir araştır... kimse tavsiye etmez. ipl lazer değil . bir de dikkatimi çekti alexandrite üreten firmalar da nd yag özelliği koymaya başlamışlar cihazlarına ....ikisi bir arada...

yeni teknolojilr diod teknolojileri mesela, IPL demedim ancak IPL de cok ustun bir teknolojidir ancak malesef ulkemizde uzakdogudan ithal uyduruk IPL ler girdigi icin IPL lerin adi cikmis durumda. Yillar once IPL cihazlari kocamandi ve yuzlerce dolar alirlardi seansbasina unutmuyorum ilk 1997 de gitmistim 450 dolar vermistim bikini bolgeme. Ancak NDyag lazerler artik acili ve eski bir teknoloji, haa kotumu hayir degil ancak yeni teknolojiler gerek etkinlik olarak gerek ise acisiz olmasindan Ndyag lazerleri solladilar. Fotona eski bir sistem hatirliyorum ancak yeni bir teknoloji malesef gelistiremedi eger gelistirseydi diod lazerler bu kadar populer olmazdi.

neticede epilasyon yapan bir yer her sene aletini yenileyemez. buna maddi imkanı yetmez. kimse yoğurdum ekşi de demez. çok iyi araştırma yapılması lazım.

fotona eski bir sistem mi ??? bence yurtdışındaki sitelerde fda ın sitesinde falan da bir araştır... fotona bir lazer üretim firmasının adı . nd yag lazerler artık acılı ve eski teknoloji demişsin... tam tersi eskiden acılıymış .. şimdi öyle değil.bir de yapan kişi çok önemli. diod yeni bir teknoloji değil ki. diod la lazerin yeni cihazları var. fotona eski bir sistem olsa idi bir çok özel hastanede bugün tercih edilen cihaz olur muydu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back