İstanbul Anadolu yakasında Kadın Doğum uzmanı arıyorum.

sonbahar99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
38
0
46
İstanbul
Merhabalar ,Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ve Kadın Doğum uzmanı arıyorum.Çocuk istiyoruz, bir süredir fakat henüz bir sonuç yok.Birkaç problemim var.Doktorumu değiştirmek istiyorum.Şöyle iletişimi iyi olan, herşeyi güzel güzel anlatan,vicdan sahibi biri olsun istiyorum.Özel muayehane olur,Acıbadem,Memorial,Kadıköy Şifa vb özel hastanelerde var mı bildiğiniz iyi bir doktor?Yardımcı olursanız çok sevinirim....

Memorial Ataşehir'de Dr.Tolga Ergin var.Alanında çok çok iyi bir doktor.Net'ten de araştırıp görebilirsin.Açıkçası ben hamileliğim de kendisi ile tanıştım çok memnun kaldım. Ayrıca Bağdat caddesinde de muaynehanesi var. Tavsiye ederim :)

Çok teşekkür ederim cevap için.Erkek doktor konusunda çekincelerim var,kesinlikle olmaz demiyorum ama rahat edemem kasarım diye korkuyorum.Fakat bu işi erkekler daha iyi yapıyor sanırım.Ben öyle anladım okuduklarımdan.
9 aydır istiyoruz,çok stres oldum o yüzden işinin ehli olsun istiyorum.Olmadı erkek doktora gitcem,yapcak bişey yok

Başka var mı tavsiyesi olan?

merhaba,
ben özel çamlıca erdem hast. gidiyorum... dr.um tülay hn... o kadar yumuşak bir ses tonuyla konuşuyor ki, sanki dostunuzla ev sohbetindesiniz... gereksiz bilgilerle kafanızı doldurmuyor. umarım gönlünüze göre bir dr. bularak hayallerinize kavuşursunuz...
sevgiyle,

ben via hospital selimiyede op dr serpil özene gidiyorum ve çok memnunum. Hastaneyide zaten forumdan buldum. Bulduğum sayfanın linkinide sana yollayayım canım . Gidenlerin düşüncelerini okumuş olursun hem.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...udarda-yeni-acilan-hastaneye-giden-varmi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…