Istanbul anadolu yakasın'da kadın d. Dr. önerisi acill!

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
198
29
Hanımlar adet olamıyorum 1 ay olacak neredeyse Maltepe ye yakın bolgelerde bıldıgınız doktorlar var mı yaardımcı olursanız sevinirim..

Kadıköy - op. dr. h.yeşim yerçok
Kadıköy- op. dr filiz tosun çataklı
Üsküdar- op dr. ayşe duran

şişlide genelde ve beşiktaşda dr. avr ben ist. oturmuyorum sen bana semt söylersen bakabilirm ama . maltepe de yok canım

mrb kızlar ben geldım sıze bısey sorcaktım ızmır çiğli kordonda bana tavsıye edebılcegıınız doktor varmı

cok sagol üsküdarı dusune bılırım.. ama hastane isimlerı nedır cnm arastırıyım
valla kartal olabılır orası yakın buraya

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr Yeşim Yerçok
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu) Okay Apt. No: 267 D: 8 Kat: 3 (DİA Market 3.Katı) Sahrayıcedid-Göztepe /İST TEL: 0216-3851715
İstanbul / Kadıköy

Dr. Filiz Tosun Çataklı

Fener Kalamış Cad.Cintav Apt.No:88 Fenerbahçe-Kadıköy/İstanbul

0216 418 59 69

hmm anladım cnm sagol pekı muayene ucretı falan varmı kac lt :26: amma soru sordum

slmlar,

bende kartalda oturuyorum.
Opr.Dr.Tahir Tosyalı . şiddetle tavsiye ederim.
Kısa bir süre önce Dragos Şifa hastanesindeydi.
Şuan Pazartesi gününden itibaren Delta Hospital'da .

slmlar,

bende kartalda oturuyorum.
Opr.Dr.Tahir Tosyalı . şiddetle tavsiye ederim.
Kısa bir süre önce Dragos Şifa hastanesindeydi.
Şuan Pazartesi gününden itibaren Delta Hospital'da .

aaa delta bızım mahallede yurume mesafesı yanı ama doktor erkek yaa cekınıyorum ben muayene olmaktan

aaa delta bızım mahallede yurume mesafesı yanı ama doktor erkek yaa cekınıyorum ben muayene olmaktan

doktorun erkek veya bayan olmasının hiç önemi yoktur. önemli olan mesleğini olması gerektiği gibi yapmasıdır. çoğu bayab doktor , kişinin canı yanar mı yanmaz mı diye dikkat etmiyor. bile , bende bayanım benim neden canım acımıyor diyerek azarladığını da çok duydum. erkek doktorada çok gittim bayan doktorada , bir kerede eğilip yüzlerine bakmışlığım yoktur. doktorlar bizlere dokunmuyorlar bile herşeyi aletlerle yapıyorlar. geçmiş olsun. üsküdar çiçekçide via hospital var doktorların hemşirelerin hastabakıcıların hepsi bayan. sgk lıya muayene ücreti 12 tl. kan testleri pahalı olabiliyor gebelik testi 20 tl . gibi. ama çok test isterse devlette yaptıra bilirsin.

cok sagol cnm tavsıyen için..
doktor erkek kadın farketmez işi bu dedıgın gıbı ama utanıyorum

cok sagol cnm tavsıyen için..
doktor erkek kadın farketmez işi bu dedıgın gıbı ama utanıyorum

utanma olayı için pek tavsiyem yok. ben derin nefes alıyorum doktora da stressliyim diyorum. aynı doktora gitmeye başladığında utanma azalıyor , birde doktorunun konuşmasını sana yaklaşımını beğendin mi ortada sorun kalmıyor :) en kısa zamanda iyi bir doktor bulman dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…