Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Istanbul anadolu yakasında düğün hikayesi için uygun fiyat veren?
Istanbul anadolu yakasında düğün hikayesi için uygun fiyat veren yerleri bilen varmı ?
Neleri dahil ediyor hediyeleri neler ? Tüm ayrıntı bilgi verirmisiniz
Derya Engin'i öneririm, kendisi Anadolu yakasında ve piyasaya oranla uygun fiyata çalışıyor, ayrıca fotoğraf kalitesi çok iyi, google la aratınca sitesi çıkıyor, bi mail atıp sorun derim.
Arkadaşlar benim düğün hikayemi çeken fotoğrafçıyı önerebilirim size.Hem piyasanın epey altına çekiyor hemde çok eğlenceli tatlı bir kadın.Bize epeyce kolaylık sağlamıştı.Aramak isterseniz numarasını verebilirim.
Birlikte belirlenecek açık veya kapalı mekanlarda yapılacak 3 saatlik gelin damat çekimi
Foto DVD
Çekilen tüm fotoğraflar yüksek çözünürlükte ve size özel DVD kapağıyla teslim edilecektir.
Özel Tasarım Kutuda Albüm
40 fotoğraftan oluşturulmuş 30x70 boyutlarında albüm. Bu albümden yer alacak tüm fotoğraflar sizin tarafınızdan seçilerek size özel tasarımla yerleştirilecek ve albüm sayfaları özel fotoğraf kağıdına basılaraktır.
1 adet Aile Albümü
Ailelerinize verilebilmeniz için albümünüzün yaklaşık 18x15 boyutlarında kopyası
2 ad 50x70 Fotoğraf
Seçeceğiniz fotoğraf/fotoğraflar sanatsal photoshop işleminden geçirilerek poster olarak bastırılacaktır.
TAM PAKET
Düğün Günü Belgesel Çekimi Gelin için sabah kuaförden başlayarak nikah / düğün mekanına kadarki gün boyu fotoğraf çekimi
Dış Mekan Çekimi
Birlikte belirlenecek açık veya kapalı mekanlarda yapılacak 3 saatlik gelin damat çekimi
Foto DVD
Özel Tasarım Kutuda Albüm Albüm
40 fotoğraftan oluşturulmuş 30x70 boyutlarında albüm. Bu albümden yer alacak tüm fotoğraflar sizin tarafınızdan seçilerek size özel tasarımla yerleştirilecek ve albüm sayfaları özel fotoğraf kağıdına basılarak ciltlenecektir.
2 adet Aile Albümü
Ailelerinize verilebilmeniz için albümünüzün yaklaşık 18x15 boyutlarında kopyası
2 ad 50x70 Fotoğraf
Seçeceğiniz fotoğraf/fotoğraflar sanatsal photoshop işleminden geçirilerek poster olarak bastırılacaktır.
Biz , anadolu yakasında mavistfoto --- Ebru akarsu' dan cekım yaptırdık,anadolu yakasında, hem eşimi hem beni kuaforde ayrı ayrı cektıler hazırlık asamasında, ekipleri gayet iyiydi.
biz çok memnun kaldık , çekim haydarpaşa tren garında yapıldı. hemde uygun fıyata yaptılar. ılgılenırsenız iletişim bilgilerini verebilirim
canim biz sibel gürüney'e cektirdik ve cok memnun kaldik. tavsiye ederim.. dügün hikayesi 2 Cd'si biri düzenlenmis biri cekilen bütün resimler..
toplamda o günden 951 tane resmimiz var cnm.. bi bak istersen benim albümde var bi kac tane ayrica sosyal paylasim sitesinde bak
arkadaşım çektirmişti.bütün şehirlere gidiyolar.harika fotoğraflar klipler çektiler.yeni kurmuşlar ekibi o yüzden fiyatları da çok uygun pazarlık da yapabiliyosunuz.1500 tane de fotoğraf vermişler.albüm,video klip,cd de fotoğraflar.albüm de sanırım 5 tane.dışarda da çekiyolar.isimleri de dizaynd.
Benim fotografcimin da ofisi karsida ama biz hep Avrupa yakasinda gorustuk ben bu tarafta oturdugum icin.
14 temmuzda nikahim olacak. Nikah gunu kuaforden itibaren cekimler baslayacak. cektigi tum fotograflari dvd de bize verecek. Panoramik ozel tasarim album olacak. erken rezervasyon yaptirmistim o yuzden guzel bir indirim oldu. hem tecrubeli hem de egitimli bir fotografci. en guzel yani sizlerle bulusup konusuyor, sizinle ilgili ayrintilari ogrenmeye calisiyor.