Merhaba;
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında ümraniye'de ikamet ediyorum doğum yapıcak hastane konusunda hala araştırma yapıyorum fakat hala bir hastane bulamadım şu an çakmak erdem hastanesine gidiyorum ama değiştirmek istiyorum önerileriniz var ise doğum yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba;
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında ümraniye'de ikamet ediyorum doğum yapıcak hastane konusunda hala araştırma yapıyorum fakat hala bir hastane bulamadım şu an çakmak erdem hastanesine gidiyorum ama değiştirmek istiyorum önerileriniz var ise doğum yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Canım Medicana Çamlıca Hüseyin Arık a gidiyorum.SSK ile 54 TL muayene ücreti var.Ben çoook memnunum,araştır istersen.Gece gündüz telefon elimizde,açamazsa hemen geri dönüyor.ve kesinlikle gereksiz yere test yapmıyor.Kariyer sahibi deneyimli bir uzman zaten.Doğumu da orada yapacağım nasipse.Bu seneki doğum ücreti 2500 TL ama pazarlık yapılıyormuş.Belki bilmek istersin..Umarım işine yarar..(Erkek dr.istemezsen Sibel hanım da arkadaşlarımın dr.u oda çok iyiymiş bilgin olsun..)
Arkadaşım ben de kavacıkta oturuyorum.yakın sayılırız.ben de hastane arıyordum yakınlarda.senin erdem hastanesini değiştirme nedenin nedir öğrenenbilirmiyim çok özel değilse tabi..!
Merhaba;
Merhaba,
Ben de hamile kaldığımdan beri araştırıyorum. Ben de Kavacık'ta oturuyorum ama Ümraniye Çamlıca Erdem'de Adalet hanım'a gidiyorum. 2 yıl önce Adalet hanım Çakmak Erdem'deydi, kız kardeşim orda o doktorda doğum yaptı ve çok memnun kaldı. çok sakin ve çok anlayışlı bir doktor her sorunuza cevap veriyor. Zaten Çamlıca Erdem'de genel yoğunluk Adalet Hanım ile Ayşe Hanım'a. Randevu alırsan sıra beklemiyorsun ancak randevusuz da gidebilirsin. birazck bekliyorsun ama.
Muayenesi 60 TL idi sanırım. Ben epidural sezeryen düşünüyorum 1250 TL imiş. Sezeryan ise 1000 TL. Normal de 750 idi galiba. Benim için şu anda en mantıklı hastane Çamlıca Erdem hastanesi. Testleri filan da çok pahalı değil.
Tavsiye ederim.
Merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?