• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul anadolu yakasında doğum yapılabilecek hastaneler

ozngulcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
24
1
86
İstanbul
Merhaba;

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında ümraniye'de ikamet ediyorum doğum yapıcak hastane konusunda hala araştırma yapıyorum fakat hala bir hastane bulamadım şu an çakmak erdem hastanesine gidiyorum ama değiştirmek istiyorum önerileriniz var ise doğum yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz :(

Merhaba;

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında ümraniye'de ikamet ediyorum doğum yapıcak hastane konusunda hala araştırma yapıyorum fakat hala bir hastane bulamadım şu an çakmak erdem hastanesine gidiyorum ama değiştirmek istiyorum önerileriniz var ise doğum yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz :(

Canım Medicana Çamlıca Hüseyin Arık a gidiyorum.SSK ile 54 TL muayene ücreti var.Ben çoook memnunum,araştır istersen.Gece gündüz telefon elimizde,açamazsa hemen geri dönüyor.ve kesinlikle gereksiz yere test yapmıyor.Kariyer sahibi deneyimli bir uzman zaten.Doğumu da orada yapacağım nasipse.Bu seneki doğum ücreti 2500 TL ama pazarlık yapılıyormuş.Belki bilmek istersin..Umarım işine yarar..(Erkek dr.istemezsen Sibel hanım da arkadaşlarımın dr.u oda çok iyiymiş bilgin olsun..)

Merhaba;

Arkadaşım ben de kavacıkta oturuyorum.yakın sayılırız.ben de hastane arıyordum yakınlarda.senin erdem hastanesini değiştirme nedenin nedir öğrenenbilirmiyim çok özel değilse tabi..!

Ben ümraniyede Hisar hastanesi Ayşe Kara'ya gidiyorum.Gayet memnunum güler yüzlü çok sevimli bir bayan.İnşallah nasip olursa doğumumuda orda yapıcam.

Canım Medicana Çamlıca Hüseyin Arık a gidiyorum.SSK ile 54 TL muayene ücreti var.Ben çoook memnunum,araştır istersen.Gece gündüz telefon elimizde,açamazsa hemen geri dönüyor.ve kesinlikle gereksiz yere test yapmıyor.Kariyer sahibi deneyimli bir uzman zaten.Doğumu da orada yapacağım nasipse.Bu seneki doğum ücreti 2500 TL ama pazarlık yapılıyormuş.Belki bilmek istersin..Umarım işine yarar..(Erkek dr.istemezsen Sibel hanım da arkadaşlarımın dr.u oda çok iyiymiş bilgin olsun..)

çok teşekkür ederim canım doğum ücreti ile ilgilide bilgi vermene çok sevindim sağol mutlaka muayene için gidicem

Arkadaşım ben de kavacıkta oturuyorum.yakın sayılırız.ben de hastane arıyordum yakınlarda.senin erdem hastanesini değiştirme nedenin nedir öğrenenbilirmiyim çok özel değilse tabi..!

Doktorum çok iyi bir insan fakat her aradığımda kendisine ulaşamıyorum ve geri dönüş sağlanmıyor üstelik her gittiğimde sanki ezbere aynı şeyler söyleniyor bana güven olması gerekiyor doktorla benim aramda evet ilk hamile kalan ben değilim ama öyleymişim gibi davranılsın istiyo insan belkide ben çok hassas düşünüyorum :S

bugun saat 12.00 de özel maltepe üniversitesi hastanesindeki randevuma gittim... doktorum Aygen hanım... çok memnun kaldım... oldukça açıklayıcı oldukça etkileyici... frekansımız uydu... ben sormadan o herşeyi anlattı nerdeyse...aklıma takılan pek bişey yok artık... sgk ile anlaşmalı... muayene 70 tl... birkaç tetkik istedi (10'dan fazla) toplamda 137 tl tutuyormuş hesaplattım... normal doğum paketi (doğum öncesi ve sonrası yapılan tahliller-özel oda) 1050 tl... sezeryan doğum paketi (genel anestezi-doğum öncesi ve sonrası yapılan tahliller-özel oda) 1550 tl... epidural istenirse 550 tl ilave ücret ödüyoruz... Aygen hanım şehir içinde olduğu sürece doğumlara kendisi giriyormuş (şehir dışında olan seminer-konferans-resmi tatil vs. dışında) inşallah bir aksilik çıkmazsa ben doğumumu orda yapmak istiyorum... bebişimiz 5 buçuk haftalıkmış... 10 gün sonra gidip tüm tetkiklerimizi yaptırıcaz ve kalp atışlarını dinliycez minik meleğimizin... Allah'ım hayırlısıyla sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Allah evlat arzusuyla yanan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Merhaba;

Merhaba,

Ben de hamile kaldığımdan beri araştırıyorum. Ben de Kavacık'ta oturuyorum ama Ümraniye Çamlıca Erdem'de Adalet hanım'a gidiyorum. 2 yıl önce Adalet hanım Çakmak Erdem'deydi, kız kardeşim orda o doktorda doğum yaptı ve çok memnun kaldı. çok sakin ve çok anlayışlı bir doktor her sorunuza cevap veriyor. Zaten Çamlıca Erdem'de genel yoğunluk Adalet Hanım ile Ayşe Hanım'a. Randevu alırsan sıra beklemiyorsun ancak randevusuz da gidebilirsin. birazck bekliyorsun ama.
Muayenesi 60 TL idi sanırım. Ben epidural sezeryen düşünüyorum 1250 TL imiş. Sezeryan ise 1000 TL. Normal de 750 idi galiba. Benim için şu anda en mantıklı hastane Çamlıca Erdem hastanesi. Testleri filan da çok pahalı değil.
Tavsiye ederim.

çakmak erdem hastanesinde Emel hanım var,kendisi çok bilgili çok iyi bir doktor kesinlikle;
Görümcemin rahminde kötü hastalık çıktı,yaklaşık 3-4 özel hastaneye gittik,hiçbiri hastalığı anlayamadı,Emel hanım sağolsun tam zamanında teşhis koydu ve çok başarılı bir şekilde hastalıktan kurtulmasını sağladı ve çok ilglendi..
ben taa Kadıköyden kalkıp kesinlikle o hastaneye Emel hanıma gidicem,çok güveniyorum kendisine ve tavsiye ediyorum..

Merhaba,

Ben de hamile kaldığımdan beri araştırıyorum. Ben de Kavacık'ta oturuyorum ama Ümraniye Çamlıca Erdem'de Adalet hanım'a gidiyorum. 2 yıl önce Adalet hanım Çakmak Erdem'deydi, kız kardeşim orda o doktorda doğum yaptı ve çok memnun kaldı. çok sakin ve çok anlayışlı bir doktor her sorunuza cevap veriyor. Zaten Çamlıca Erdem'de genel yoğunluk Adalet Hanım ile Ayşe Hanım'a. Randevu alırsan sıra beklemiyorsun ancak randevusuz da gidebilirsin. birazck bekliyorsun ama.
Muayenesi 60 TL idi sanırım. Ben epidural sezeryen düşünüyorum 1250 TL imiş. Sezeryan ise 1000 TL. Normal de 750 idi galiba. Benim için şu anda en mantıklı hastane Çamlıca Erdem hastanesi. Testleri filan da çok pahalı değil.
Tavsiye ederim.

merhabalar,
ben de Adalet hanıma yeni gitmeye başladım. aslında gittiğimde memnun kaldım ama forumlarda bir kaç yorum okuyunca aklım karıştı :/
29. haftamdayım ve çok korkmama rağmen normal doğum istiyorum, dolayısıyla doktorumun da bu yönde beni teşvik etmesi önemli. yoksa her an sezeryana kaymaya müsait yapıdayım :) kardeşiniz adalet hanımın doğumundan memnun kaldı mı ve en önemlisi de eli hafif miymiş :) çatı muayenesi veya doğum için.
tavsiye üzerine adalet hanıma yöneldim, inş güzel bi şekilde devam eder.

Merhaba;

canım sana biraz uzak ama pendik kurtköyde yeni açılan emsey hospital var.ulaşımı rahat bir yerde çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.bikaç uzman doktor var ama ben gülcan hanımı tavsiye ederim.hem ssklı muayene ücreti 30 tl normal doğum 450 tl ve sezeryan 750 tl fiyatlarıda çok uygun yani.iki hafta önce eltim doğum yaptı orda beşinci çocuğu ve ilk defa çokçok memnun kaldı hastaneden doktorlardan ilgiden güleryüzden.ve bi kaç arkadaşım daha var orda doğum yapan hepsi çok memnun.bende bikaç kaç kere gittim.ayrıca çocuklarımı götürdüm murat bey var çocuk doktoru oda çok güzel ilgileniyor.bence bi dene.

ben yeditepe üniversite hastanesinde yaptım doğumumu doktorum doc.dr.gazi yıldırımdı. hastaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım fakat biraz pahalıdır ssk da geçmiyor malesef

Back