• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Tüp Bebek Merkezi ve Doktor Önerileri

Efloral

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
157
52
48
Selamlar, İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve doktor isimleri var mıdır? Tedavi görenler ya da tedavi görmüş yakını olanlar yazarsa çok sevinirim 🙏🏼

canım ben bahçeci umutta tedavi oldum anadolu yakasında. Doktorum ebru hanımdı dünya iyisi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim

canım ben bahçeci umutta tedavi oldum anadolu yakasında. Doktorum ebru hanımdı dünya iyisi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
Bahçeci Umut bana biraz uzak ve ters. Bir de aşırı yoğun oldukları için doktorlar ilgilenmez gibime geliyor. Çünkü bu konuda baya ağzım yandı Medical Park Aynur Erşahin de. Ve bir de Bahçeci sürekli ekstra maliyet çıkarmalarından endişeliyim. Yani bilemiyorum, yoksa evet Bahçeci en bilindik en reklamı olan merkez ama emin değilim🤷🏼‍♀️

arkadaşım yeditepe üniversitesi hastanesinde erkut attar var, onu araştırıp gidebilirsin. ben 2016 yılında kendisinde tüp bebek ile hamile kalmıştım. zaten kendisi yeditepeden önce çapanın infertilite bölüm başkanıydı

canım bahçeci yoğun evet çünkü çok tercih ediliyor ama öyle ilgilenmeme gibi bir sorun kendi adıma ben yasamadım. sabri bey sağ olsun herseyle kendi ilgilendi hep yanımdaydı. merkezdede ilk gidip görüştüğüm gün bi kız bana bütün para işlerini anlattı bir kağıt verdi orda doktorun bana söylediğine göre uygulanacak herseyin parası yazıyordu bir daha öyle şu var bu var diye ekstra bir para işimiz olmadı

Back