- 12 Eylül 2017
- 28
- 44
- 8
- Konu Sahibi sevo160715
-
ÇOK TESEKKÜR EDERİM UMARIMBİR DOKTOR BULURUM :)Merhaba ben Hisar hastanesi Dr. Esra Tuştaş Haberal'a gidiyorum ve çok memnunum. Gereksiz yere işlem yapmıyor. Yalnız ücreti biraz fazla. Bizim özel sigortamız olduğu için 20 lira falan ödüyoruz. Normal muayenesi 400 küsür sanırım.
Biraz uygun ve güzel bir hastane arıyorsanız çamlıca medipolü tavsiye ederim. odaları inanılmaz güzel ve ferah. doktorlarından da Elif hanıma giden arkadaşım var ve çok memnun. Muayene ücreti 70 lira. Doğum ücreti yanlış hatırlamıyorsam 1500 liraydı.
BU ZEYNEP KAMİLE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ACABAMerhaba Allah sağlıkla kavuştursun
Bende doğma büyüme istanbulluyum
Bende Anadolu yakasındayım. Hamileydim ama 2 ay önce malesef kürtaj oldum☹
Zeynep Kamil'e gidiyordum ama her seferinde başka bir doktor olurdu. Ablamın ilk doğumu özel hastanedeydi Ataşehir'de Central hospital. Doktoru Figen Temelli Akın
Çok ilgili güleryüzlü bir bayandı bende 2 defa yanında gitmiştim ablamda çok memnun kaldı eğer maddi sıkıntınız yoksa onu tavsiye ederim. Ablam Kasım 2016 'da orda normal doğum yaptı 2.200 civarı bişey vermişti ama şuan artmıştır tabi
BU ZEYNEP KAMİLE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ACABA
Muge anlida o kadar cok bebek satilma olayi olduki zeynep kalmilde oraya gitmeye korkar insanZeynep kamil hastanenin adı :)
Muge anlida o kadar cok bebek satilma olayi olduki zeynep kalmilde oraya gitmeye korkar insan
BU ZEYNEP KAMİLE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ACABA
evet baya gundem olmustu gectigimiz aylardaÖyle mi? Bayağı da bilinen bir hastane orası.
Benim o hastane konusunda pek bilgim yokta konu sahibi zeynep kamil'i doktor olarak algılamış onu düzeltmek istedim sadece.
YAA EVET TAMAM ŞİMDİ OLDU :)) NEYSE HASTANEYİDE ÖGRENMİŞ OLDUM TEKRAR TESEKKÜRLERSen yeniydin değilmi canım pardon ya detayını yazmamışımZeynep Kâmil kadın doğum devlet hastanesi Üsküdar'da
Namı meşhur bir hastanedir İstanbul'da kurulan ilk hastanelerdendir... doktorları deneyimlidir oranın ama çok rağbet eden olduğu için yoğun bir hastanedir gerçi ben ne zaman gitsem öyle uzun süre beklemedim ordaki bekleme sırası özel hastanelerde de var
EVET SORUN OLMAZ ERKEK DOKTOR BAKACAGIM COK TESEKKÜRLERMerhaba erkek dr tercih edermiydiniz bilemedim ama kartal ibni sina hastanesinde oglumun dogumunu gerceklestiren dr ufuk ozseker var cok iyi bir dr ,vera hastanesindeydi benim.zamanimda simdi ibni sinada emekli bashekim kendisi alaninda uzmandir.
MerhabaMerhaba herkese bende yeni hamile olduğumu öğrendimçakmak Erdem ve Çamlıca medipol arasında kaldım medipol için randevu aldım Elif hanıma 80 tl olmuş muayene ücretleri Doğum paketleri hakkında bilginiz var mı iki hastane için de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?