Benim hamileliğim sonlandırıldı ama Zeynep Kamile gidiyordum. Sonlandırma işlemi de orda oldu. Doktor konusunda katılıyorum ama hem doğumhane hem kat hemşire ve doktorları çok tatlıydı ve anlayışlılardı. Ayrıca kaldığım katta temizlikte çok iyiydi
Benim hamileliğim sonlandırıldı ama Zeynep Kamile gidiyordum. Sonlandırma işlemi de orda oldu. Doktor konusunda katılıyorum ama hem doğumhane hem kat hemşire ve doktorları çok tatlıydı ve anlayışlılardı. Ayrıca kaldığım katta temizlikte çok iyiydi
Ayrıca Zeynep Kamil hamilelikte oluşabilecek her problem için doktor barındırdığı için Allah vermesin tabi ama olur ya bi sorunla karşılaşırsınız çözümü çok kolay. Perinatolojiden genetik doktoru profesörü sadece bi aramayla görmeye gittim. Bekleyende hastası çoktu yine de hemen aldı beni. Bu tip kolaylıklar oluyo kapsamlı bi hastane seçerseniz. Doktoru farklı da denk gelse asistanda olsa donanımlılar takıldıkları bi şey olsa bile uzmanları başka yerde de olsa hastanede olduğundan işlemler ya da kontroller uzun sürmüyo. Yani 3 haftadan fazla haşır neşir oldum, 1 hafta hastanede yattım. Normal poliklinik muayene, perinatoloji, genetik laboratuvar, jinekoloji, patoloji, ameliyatlı hastaların kaldığı servis katı ve hatta başhekim yardımcısıyla muhatap oldum bi tane işim aksamadı. Benim şansım mıydı yoksa hep böyle tıkır tıkır işler mi o kısma bişey diyemem