• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu yakası ikiz bebek için doktor/hastane önerisi

Bizbize11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
304
149
103
Selamlar,
İstanbul anadolu yakasında ikiz bebek için gebelik takıbı doktor/hastane önerileriniz var mı? Doktor hastaneye karar vermek cok zor, yenidoğan ünitesininde iyi olması önemli. tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Selamlar,
İstanbul anadolu yakasında ikiz bebek için gebelik takıbı doktor/hastane önerileriniz var mı? Doktor hastaneye karar vermek cok zor, yenidoğan ünitesininde iyi olması önemli. tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Merhaba hangi Dr gidiyorsunuz acaba Dr bulabildiniz mikimse cvp vermemiş bende ist taşınacağız 34 haftalık Ken bu saatten sonra Dr bulmam lazm

Merhaba hangi Dr gidiyorsunuz acaba Dr bulabildiniz mikimse cvp vermemiş bende ist taşınacağız 34 haftalık Ken bu saatten sonra Dr bulmam lazm

Merhaba evet sorma kımseden cvp gelmedı 34.haftada tasınmak zor allah kolaylık verdın hangı yakaya tasınıyorsunuz anadolu avrupa ?

Hanimlar anadolu yakasi hangi semt?
Ben tuzladayim, gittigim hastane pendik de ozel yuzyil hastanesiydi kizimda.
Nasipse yine oraya gidecegim.
Cok memnundum ben.

Merhaba evet sorma kımseden cvp gelmedı 34.haftada tasınmak zor allah kolaylık verdın hangı yakaya tasınıyorsunuz anadolu avrupa ?
Anadolu nasipse ama bizim taşınma ertelendi sancılarım çıkınca yatış yapıldı doğumdan sonra ya kaldı iyi oldu birazda o strese girmek zorunda kalmadım

Back