istanbul anadolu yakası, Haftanın 3 günü ev işine ve çocuk bakımına yardımcı bayan ar

Hanon95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
5
0
36
İstanbul
merhaba, bostancı'da oturuyorum. haftada 3 gün sabah 9 akşam 6 saatleri arasında çalışabilecek ev işlerinde yardımcı, çocuk bakımından da anlayan, yemek yapabilecek bir bayan arıyorum. 1 yaşında bir oğlum var, ev işlerine yetişemediğim için yardımcıya ihtiyacım var. Çalışmıyorum ben de evdeyim. evimizin insanı olacak kendi evi gibi görecek evin düzenini sağlayacak sakin temiz titiz ve güvenilir bir yardımcı arıyorum.

merhaba benim işe çok ihtiyacim var.benimde 3.5 yaşinda oğlum var. Çocuk bakımından iy anlarım. işimide temiz yaparım. referans verebilirim.evim biraz uzak kalir.yinede neresi olsa olsun gidip çalişmam lazim.siteye yeni uye oldum.sadece iş bulmak için.

Merhabalar bende Doğu Ataşehirde oturuyorum, 8 aylık bir kızım var annem bakıyor, onların yanına yoldaş olabilecek haftanın 4 bucuk günü ev işlerime yardımcı olabilecek çok acil bir bayan arıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…