canım bende soğalıktayım, ınş.sağlıkla kucagına alırsın bebeğini.
ben gülen tıp merkrzinde bülent karsı öneririm, kesinlikle mükemmel bir doktor, ayrıca doğumlarıda central da yaptırıyor ve fiyatlarıda centraldan aldığın fiyatlar canım..
cenk bey dışarıdan geldiği için oda dahil 1900 lira doktorlara 1600 lira ödendi geri kalan 300 lira hastane oda ücretikuzum sen 19 mayısta yapmışsın doğumunu tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
ayıptır sorması kaça maloldu cenk bey ile central da?
ben de küçükyalı daha yakın diye aramıştım canım, özeli de aklımda olcak
çok teşekkürler,
umarım sağlıkla, kolay, rahat bi doğum yaparsın canım.
bize de anlatmayı unutma bebişine kavuşunca
inşallah canım o günler bi gelsinde...zaman bu haftalardan sonra geçmek bilmiyor sanki..sağlıklı bi şekilde istediğim gibi normal doğururum inşallah son anda bi sorun çıkmasındaozaman burda her detayı yazarım doğum bebek hastane gibi şeyler ayrıca ilk hamileliğindi sanırım hamileliğinle de ilgili birşeysormak istersen zevkle cevaplarım [/QUOT
tşkler canikom ara sıra sorar rahatsız ederim zaten
inşallah bi sorun çıkmaz
herşey gönlünce olsun...
tanıştığımıza sevindim canım, böyle hiç tanımadığın ama yakınlarında olan bi insanla burada böyle tatlı konularda tanışmak ne güzel
tavsiyeler için tşkler...
senin doğumun ne zaman canım?
:))
rica ederim canım.
benim kızım 2.5 aylık oldu teyzesi..
merhaba aranıza bugün katıldım kartalda otouyorum 23/07/12 son regli gördüğüm tarih 5 hafta 2 günlük hamileyim. henüz doktor edinmedim ama bölge hastanesi pendik de Oya Baran a giteyi planıyorum bilginiz var mı
biraz önce delta hospital ı aradım ki o da ne pınar hanım ayrıldı dediler
buarada aynı hastanedeki reyhan hanım hakkında bi bilgin var mı canikom?
benim bi bilgim yok canım ama memnun kalırsan yada başka önerilerde bulunursan burdan bizi de bilgilendir canım
ben de dr ve hastane araştırması içindeyim ve kesinlikle sezeryan gerekmedikçe normal doğum yanlısı bi dr olsun istiyorum
özellerde malum sezeryan yapmak için kırk türlü bahane buluyolar kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?