• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi lütfen

canım bende soğalıktayım, ınş.sağlıkla kucagına alırsın bebeğini.

ben gülen tıp merkrzinde bülent karsı öneririm, kesinlikle mükemmel bir doktor, ayrıca doğumlarıda central da yaptırıyor ve fiyatlarıda centraldan aldığın fiyatlar canım..

tanıştığımıza sevindim canım, böyle hiç tanımadığın ama yakınlarında olan bi insanla burada böyle tatlı konularda tanışmak ne güzel :9:
tavsiyeler için tşkler...
senin doğumun ne zaman canım?

ben de küçükyalı daha yakın diye aramıştım canım, özeli de aklımda olcak
çok teşekkürler,
umarım sağlıkla, kolay, rahat bi doğum yaparsın canım.
bize de anlatmayı unutma bebişine kavuşunca :9:

inşallah canım o günler bi gelsinde...zaman bu haftalardan sonra geçmek bilmiyor sanki..sağlıklı bi şekilde istediğim gibi normal doğururum inşallah son anda bi sorun çıkmasında :( ozaman burda her detayı yazarım doğum bebek hastane gibi şeyler ayrıca ilk hamileliğindi sanırım hamileliğinle de ilgili birşey sormak istersen zevkle cevaplarım :16:

inşallah canım o günler bi gelsinde...zaman bu haftalardan sonra geçmek bilmiyor sanki..sağlıklı bi şekilde istediğim gibi normal doğururum inşallah son anda bi sorun çıkmasında :( ozaman burda her detayı yazarım doğum bebek hastane gibi şeyler ayrıca ilk hamileliğindi sanırım hamileliğinle de ilgili birşeysormak istersen zevkle cevaplarım :16:[/QUOT

tşkler canikom ara sıra sorar rahatsız ederim zaten :1:
inşallah bi sorun çıkmaz
herşey gönlünce olsun...

tanıştığımıza sevindim canım, böyle hiç tanımadığın ama yakınlarında olan bi insanla burada böyle tatlı konularda tanışmak ne güzel :9:
tavsiyeler için tşkler...
senin doğumun ne zaman canım?

:))
rica ederim canım.

benim kızım 2.5 aylık oldu teyzesi..

merhaba aranıza bugün katıldım kartalda otouyorum 23/07/12 son regli gördüğüm tarih 5 hafta 2 günlük hamileyim. henüz doktor edinmedim ama bölge hastanesi pendik de Oya Baran a giteyi planıyorum bilginiz var mı

merhaba aranıza bugün katıldım kartalda otouyorum 23/07/12 son regli gördüğüm tarih 5 hafta 2 günlük hamileyim. henüz doktor edinmedim ama bölge hastanesi pendik de Oya Baran a giteyi planıyorum bilginiz var mı

benim bi bilgim yok canım ama memnun kalırsan yada başka önerilerde bulunursan burdan bizi de bilgilendir canım
ben de dr ve hastane araştırması içindeyim ve kesinlikle sezeryan gerekmedikçe normal doğum yanlısı bi dr olsun istiyorum
özellerde malum sezeryan yapmak için kırk türlü bahane buluyolar kolayca :(

buarada medicine hospitalde (eski adı nenehatun) tavsiye edilen neslihan şeker ve hale kayıran var ama hastane için bir iki bişey duydum kararsızım...

bugün eşimle emseye gittik, hastane büyük, temiz odaları da gayet güzel dr ları için de ii yorumlar var ama dr a tam karar veremedim,
yeni bi hastane olduğundan fiyatlar makul hemen tepetakla olmazsa tabi :1:

Oya hanıma göründüm çalışan olduğum için 29 ağustos iznimde randevu istedim dolu dediler cumartesi için sorum yine dolu dediler başka yolu yok mu dedim nöbetçi olduğu akşam görünebilirsiniz dediler ve gittim ulturosonda görülmesi kan testinde beklenilen değer 710 mg çıktı çok yeniimiş 1 hafta 10 gün sonra tekrar gideceğim hayırlısı ... doktor hanım sakin bir bayan ama pek net konuşmadı gerekçe olarakda çok yeni takip edelim dedi...

merhaba kızlar 2 hafta önce normal doğum yaptım ve sizede bahsettiiğim gibi pınar tokatlıoğlu ile gerçekleşti herşey cok kolay ve güzeldi dikişlerim estetik dışardan hiç birşey belli değil kendimi çok iyi hissediyorum :21:
hiç birşey korktuğum gibi değildi size tavsiyelerimin arkasındayım

biraz önce delta hospital ı aradım ki o da ne pınar hanım ayrıldı dediler :(

buarada aynı hastanedeki reyhan hanım hakkında bi bilgin var mı canikom?

mehaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim ve ilk aylarımda pınar tokatlıoğlu takibinde devam ederken tam gün yasasından dolayı deltadan ayrıldı ve hastalarını reyhan hanıma devretti, bende onlardan biriyim. yaklaşık 2,5 aydır reyhan hanıma gidiyorum, ilk başlarda çok tereddüt etmiştim gidip gitmeme konusunda, ama şimdi onunla devam ediyorum ve edeceğim çok memnunum sağolsun güzel ilgileniyor hem bebekle hem anneyle, ayrıca sizlere bir tavsiye sürekli takibinizi yapan doktorunuza gece doğumuna girip girmediğini sorun bu benim için çok önemli neyseki öyle bir endişem olmayacak reyhan hanım gece doğumunada giriyor.
hepinize sevgiler ...

benim bi bilgim yok canım ama memnun kalırsan yada başka önerilerde bulunursan burdan bizi de bilgilendir canım
ben de dr ve hastane araştırması içindeyim ve kesinlikle sezeryan gerekmedikçe normal doğum yanlısı bi dr olsun istiyorum
özellerde malum sezeryan yapmak için kırk türlü bahane buluyolar kolayca :(

bende seninle aynı düşüncedeyim daha çok yeniyim ve doktor arayışı içine girdim..

Back