Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba istanbul anadolu yakasında doktor önerilerinizi beklıyorum bayan olması tercihim.
buraya kimsecikler bakmıyo![]()
Canım dur hele telaş etme :) nerde oturuyosun ona göre tavsiyelerde bulunabilirim ayrıca ne kadr bütçe ayırdın dogum icin normal olmasına engel bir durumun yok dimi
yeni bi anne adayı olarak biraz telaş yapıyorum canım, ilk hamileliğim ve herşey ii gitsin istiyorum herkes gibi
ben kartal soğanlıkta oturuyorum medicine hospital var ama onun hakkındaki fikrimi yazmıştım, bostancı central var tavsiye edilen, doktorlarında kararsızım ama henüz hiç gitmedim.medical park fiyat olarak yüksek benim için, medipol biraz uzak kalıyo durum bu.
bu arada normal doğum istiyorum ne kadar korksam da :)
yeni bi anne adayı olarak biraz telaş yapıyorum canım, ilk hamileliğim ve herşey ii gitsin istiyorum herkes gibi
ben kartal soğanlıkta oturuyorum medicine hospital var ama onun hakkındaki fikrimi yazmıştım, bostancı central var tavsiye edilen, doktorlarında kararsızım ama henüz hiç gitmedim.medical park fiyat olarak yüksek benim için, medipol biraz uzak kalıyo durum bu.
Canim oyleyse sana yinede pinar gungilin calistigi hastanesini onerebilirim delta hospital istersen atasehirde muayenehanesi var ben emsey hastanesinde yapicam dogumu kurtkoyde ,,pinar dogumuma gelicek sana uygun bir hastane secip doktorunu cagirabilirsin istersen..ama ben doktorumdan cok memnunum leep islemi uygulamisti nSifir agri ve kanama ile sonuclandi eline cok guvendigim guler yuzlu bir bayan normal dogum taraftari ender doktorlardan biri...hic pisman olmassin canim benimde ilk bebegim insan en iyisi olsun istiyo ozelliklede gece yatarken simdi dogum baslasa guvendigin bir doktorunun telefonun ucunda oldugunu bilmek huzurlu bir uyku uyutuyo insana,,benim teyzelerim ve yakin arkadaslarimda kadinsal ne olursa ona gitti dogumlarini onda yaptilar ve herkes birbirine tavsiye eder cunku iyi doktor bulmak cok onemli umarim senin ve bebegin icin en iyisi olur![]()
gülen tıp merkezi nevin hanım tavsiye ederim.. Benim doktorum cenk bey fakay nevin hanımda doğumuma katıldı çok tatlı bir hanım .. Central Hospital da doğum yaptırıyor hastanede güzel...
Canim oyleyse sana yinede pinar gungilin calistigi hastanesini onerebilirim delta hospital istersen atasehirde muayenehanesi var ben emsey hastanesinde yapicam dogumu kurtkoyde ,,pinar dogumuma gelicek sana uygun bir hastane secip doktorunu cagirabilirsin istersen..ama ben doktorumdan cok memnunum leep islemi uygulamisti nSifir agri ve kanama ile sonuclandi eline cok guvendigim guler yuzlu bir bayan normal dogum taraftari ender doktorlardan biri...hic pisman olmassin canim benimde ilk bebegim insan en iyisi olsun istiyo ozelliklede gece yatarken simdi dogum baslasa guvendigin bir doktorunun telefonun ucunda oldugunu bilmek huzurlu bir uyku uyutuyo insana,,benim teyzelerim ve yakin arkadaslarimda kadinsal ne olursa ona gitti dogumlarini onda yaptilar ve herkes birbirine tavsiye eder cunku iyi doktor bulmak cok onemli umarim senin ve bebegin icin en iyisi olur![]()
biraz önce delta hospital ı aradım ki o da ne pınar hanım ayrıldı dediler
buarada aynı hastanedeki reyhan hanım hakkında bi bilgin var mı canikom?
canım ben delta hospitala hiç gitmedm hep pınar hanımın muayenehanesine gittim deltada çalışıyor diye hastne için değil doktora ulaşman için yazmıştım ama ordan ayrılmış..senin için sorun olmazsa atasehirdeki muayenehansini düşünürsün belki.. ben emseyi aradm epidural normal için normal sigortası olanlar için 1200 doktor dışardan gelirse fiyatlarda düşme oluyo ordaki doktordan yararlanmadığın için,, emseyde çok temiz bir hastane oldukça konforlu ve gidenler çok memnun kalmış bebek bakımından hastayla ilgi alakadan ben yakında doğum yapar sana haber veririm :)