• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi lütfen

ben bayan erkek ayırım yapmam ve herkese Dr.Mehmet Güçlü yü tavsiye ederim.Normal doğum taraftarı ve çok bilgili ,rahat bir doktor.Riskli gebelik ve kısırlık konusunda da bilgili .Biz ailece devamlı ona gideriz.En son ÇAMLICA da ÖMÜR hastanesinde çalışıyordu. 444 50 60 tan randevu alınabiliyor.

mrb... anadolu yakasında nerdesin bilmiyorum ama delta hospital da pınar güngil tokatlıoğlundan çok memnunum.. çevremde çok hastası vardırr... ve memnunlar.

ÇAMLICA HOSPITALIUM Dr.Mehmet Güçlü yü araştırmanızı önerir ve herkese tavsiye ederim.

kesinlikle pınar güngili tavsiye ederim ataşehirdede muayenehanesi var....geçen sene leep işlemini ona yaptırdım ne bir kanama ne bir ağrı ayrıca çok güler yüzlü ve herşeyi bir bir anlayana kadar anlatan sevimli bir doktor ayrıca normal doğuma özendiren ender doktorlardan biri kısmetse doğumumda da yanımda olcak

yaa ben de hastane ve doktor arıyorum :((

gittiğim hastanede dün sorduğuma göre tek ve çift kişilik oda sayısı eşitmiş ve o günkü doluluğa göre şansınıza hangisine yerleştirilirseniz dendi !!!!
aslında doktorları ve düğum ücretleri de çok iiydi ama ya çift kişilik odaya düşersem! bi de refakatçileri de var bunun, yani 4 kişi ortak wc !!! yaaa ağlamak istiyorum
insan ilk bebeğinde herşeyin en iyisine hevesleniyo haklı olarak
hastane ve dk. tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...

Canım dur hele telaş etme :) nerde oturuyosun ona göre tavsiyelerde bulunabilirim ayrıca ne kadr bütçe ayırdın dogum icin normal olmasına engel bir durumun yok dimi

yeni bi anne adayı olarak biraz telaş yapıyorum canım, ilk hamileliğim ve herşey ii gitsin istiyorum herkes gibi
ben kartal soğanlıkta oturuyorum medicine hospital var ama onun hakkındaki fikrimi yazmıştım, bostancı central var tavsiye edilen, doktorlarında kararsızım ama henüz hiç gitmedim.medical park fiyat olarak yüksek benim için, medipol biraz uzak kalıyo durum bu.
bu arada normal doğum istiyorum ne kadar korksam da :)

kartalda umut hastanesi var ama onun hakkında da olumsuz bikaç şey duydum... bilemiyorum...

yeni bi anne adayı olarak biraz telaş yapıyorum canım, ilk hamileliğim ve herşey ii gitsin istiyorum herkes gibi
ben kartal soğanlıkta oturuyorum medicine hospital var ama onun hakkındaki fikrimi yazmıştım, bostancı central var tavsiye edilen, doktorlarında kararsızım ama henüz hiç gitmedim.medical park fiyat olarak yüksek benim için, medipol biraz uzak kalıyo durum bu.

Canim oyleyse sana yinede pinar gungilin calistigi hastanesini onerebilirim delta hospital istersen atasehirde muayenehanesi var ben emsey hastanesinde yapicam dogumu kurtkoyde ,,pinar dogumuma gelicek sana uygun bir hastane secip doktorunu cagirabilirsin istersen..ama ben doktorumdan cok memnunum leep islemi uygulamisti nSifir agri ve kanama ile sonuclandi eline cok guvendigim guler yuzlu bir bayan normal dogum taraftari ender doktorlardan biri...hic pisman olmassin canim benimde ilk bebegim insan en iyisi olsun istiyo ozelliklede gece yatarken simdi dogum baslasa guvendigin bir doktorunun telefonun ucunda oldugunu bilmek huzurlu bir uyku uyutuyo insana,,benim teyzelerim ve yakin arkadaslarimda kadinsal ne olursa ona gitti dogumlarini onda yaptilar ve herkes birbirine tavsiye eder cunku iyi doktor bulmak cok onemli umarim senin ve bebegin icin en iyisi olur:49:

gülen tıp merkezi nevin hanım tavsiye ederim.. Benim doktorum cenk bey fakay nevin hanımda doğumuma katıldı çok tatlı bir hanım .. Central Hospital da doğum yaptırıyor hastanede güzel...

Canim oyleyse sana yinede pinar gungilin calistigi hastanesini onerebilirim delta hospital istersen atasehirde muayenehanesi var ben emsey hastanesinde yapicam dogumu kurtkoyde ,,pinar dogumuma gelicek sana uygun bir hastane secip doktorunu cagirabilirsin istersen..ama ben doktorumdan cok memnunum leep islemi uygulamisti nSifir agri ve kanama ile sonuclandi eline cok guvendigim guler yuzlu bir bayan normal dogum taraftari ender doktorlardan biri...hic pisman olmassin canim benimde ilk bebegim insan en iyisi olsun istiyo ozelliklede gece yatarken simdi dogum baslasa guvendigin bir doktorunun telefonun ucunda oldugunu bilmek huzurlu bir uyku uyutuyo insana,,benim teyzelerim ve yakin arkadaslarimda kadinsal ne olursa ona gitti dogumlarini onda yaptilar ve herkes birbirine tavsiye eder cunku iyi doktor bulmak cok onemli umarim senin ve bebegin icin en iyisi olur:49:

canım çok sağol tavsiyeler için , normal doğum taraftarı olması çok güzel. yarın hastanesi için bilgi edincem ya da değin gibi başka bir hastaneye getirme işleri nasıl oluyo onu öğrencem. bütçe de önemli malum...
senin için sağlıklı kolay bir doğum dilerim canım öptüm

gülen tıp merkezi nevin hanım tavsiye ederim.. Benim doktorum cenk bey fakay nevin hanımda doğumuma katıldı çok tatlı bir hanım .. Central Hospital da doğum yaptırıyor hastanede güzel...

nimrel cok tşk tatlım dediklerini de araştırcam. centrala bu akşam eşimle uğradık hastaneyi doğum ücretlerini ve odalarını görmek istedim, gayet temiz görünüyo ayrıca orda doğum yapan bir arkadaşım da öneriyo ama onun doktoru ayrılmış, dediğim gibi dışardan dr getirme konusunu ücretlerini öğrenmem gerek
çok sağol canım öpüldün

kuzum sen 19 mayısta yapmışsın doğumunu tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
ayıptır sorması kaça maloldu cenk bey ile central da?

biraz önce delta hospital ı aradım ki o da ne pınar hanım ayrıldı dediler :(

buarada aynı hastanedeki reyhan hanım hakkında bi bilgin var mı canikom?

biraz önce delta hospital ı aradım ki o da ne pınar hanım ayrıldı dediler :(

buarada aynı hastanedeki reyhan hanım hakkında bi bilgin var mı canikom?

canım ben delta hospitala hiç gitmedm hep pınar hanımın muayenehanesine gittim deltada çalışıyor diye hastne için değil doktora ulaşman için yazmıştım ama ordan ayrılmış..senin için sorun olmazsa atasehirdeki muayenehansini düşünürsün belki.. ben emseyi aradm epidural normal için normal sigortası olanlar için 1200 doktor dışardan gelirse fiyatlarda düşme oluyo ordaki doktordan yararlanmadığın için,, emseyde çok temiz bir hastane oldukça konforlu ve gidenler çok memnun kalmış bebek bakımından hastayla ilgi alakadan ben yakında doğum yapar sana haber veririm :)

canım bende soğalıktayım, ınş.sağlıkla kucagına alırsın bebeğini.

ben gülen tıp merkrzinde bülent karsı öneririm, kesinlikle mükemmel bir doktor, ayrıca doğumlarıda central da yaptırıyor ve fiyatlarıda centraldan aldığın fiyatlar canım..

canım ben delta hospitala hiç gitmedm hep pınar hanımın muayenehanesine gittim deltada çalışıyor diye hastne için değil doktora ulaşman için yazmıştım ama ordan ayrılmış..senin için sorun olmazsa atasehirdeki muayenehansini düşünürsün belki.. ben emseyi aradm epidural normal için normal sigortası olanlar için 1200 doktor dışardan gelirse fiyatlarda düşme oluyo ordaki doktordan yararlanmadığın için,, emseyde çok temiz bir hastane oldukça konforlu ve gidenler çok memnun kalmış bebek bakımından hastayla ilgi alakadan ben yakında doğum yapar sana haber veririm :)

ben de küçükyalı daha yakın diye aramıştım canım, özeli de aklımda olcak
çok teşekkürler,
umarım sağlıkla, kolay, rahat bi doğum yaparsın canım.
bize de anlatmayı unutma bebişine kavuşunca :9:

Back