Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkİstanbul Anadolu Yakası Doktor Önerisi
Çok teşekkürler özel muayenehane mi yoksa bağlı oldukları özel hastane var mı ? Özel sağlık sigortam var ondan faydalanmak istiyorum açıkçası. Ücretleri nasıl bilginiz var mı ?
Çok teşekkürler özel muayenehane mi yoksa bağlı oldukları özel hastane var mı ? Özel sağlık sigortam var ondan faydalanmak istiyorum açıkçası. Ücretleri nasıl bilginiz var mı ?
Muayenehaneleri var. Academic hospital ve acibadem gibi hastanelerle baglantilari var.. murat bey benim doktorum. Dilek hanimda esimin cok iyi tanidigi beraber surekli doguma girdigi bir doktor. Oyuzden o ikisini yazdim. 300 ila 400 arasidir ucretleri ama konusun. Yanlis yonlendirmiyim. Dilek hanim suda dogumda yaptiriyor.
Dilek hanimin yeri tam academic hospitalin karsisinda .. murat beyde kosuyolu parkinin orada park 15 muayenehaneleri
Benim esim anestezi uzmani beraber bir suru doguma girdiler. Daha baska doktorlarlada giriyor. Doktorun murat bey olmasa dilek olurdu diyor hep. Hatta doktorum kongrede falan oldugunda bisey olursa onu ariycam diyor. Ben kendisi ile gecen gun tanistim cok tatliydi. Bi arkadasimin 4 ablasi 2 ser dogum yaptilar onunla. Ama tabi bisey diyemem.. kim ne derse desin sizin anlasmaniz onemli. Gorusun sevmezseniz gitmeyin