Anne Grupları istanbul anadolu yakası doktor hastane önerisi doğum paket fiyatları

moonseeee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
10
0
28
kızlar merhaba. anadolu yakasında anne bebekle ilgilenen iyi bir doktor ve hastane önerisi olan var mı . bir de doğum paketi almak mı mantıklı yoksa sadece doğum ödemesi yapmak mı. 7 haftalık gebeyim ama hastane ve dktor bulma konusunda kararsızım. insan gibi bi muamele görmek sorduğum sorulara cevap almak istiyorum.

31.haftamda malesef Dr değiştirmek zorunda kaldım.Sıradaki kontrolü Ünal isaoğlu'na almayı düşünüyorum.İyi yorumlar var hakkında.Kurtköy Lokman Hekim hastanesinde.

31.haftamda malesef Dr değiştirmek zorunda kaldım.Sıradaki kontrolü Ünal isaoğlu'na almayı düşünüyorum.İyi yorumlar var hakkında.Kurtköy Lokman Hekim hastanesinde.
Bende lokman hekime paket aldım Fatma hanıma umarım iyi olur hepimiz için . Ünal beyi iyi diyorlar evet ama onun paketi daha pahalıydı

Merhaba ben 35+3 deyim. Doğum Aralık başı ya da 2. Haftası olacak gibi. Kendi doktorum çok uçuk bir rakam istedi doğum için. Bize son dakika golü attı diyelim.
Şuan medikal park göztepe den 2 doktora bakıyorum. Biri Gökmen iyigün, diğeri de Ahmet Mehmet canbaz. Yakın zamanda bu doktorlarda doğum yaptıran var mı ? Memnun kaldınız mı? Ve doğum ücreti ne kadardı? Yardımcı olur musunuz ?

X