- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
slm canım cimcimenin telefonunu aldım , özelden kendiminkinide verdim buluşma gününe kadar nete girme imkanım olamadı kesin konuşuluyordu diye bakmaya gerekte duymadım açıkcası... neyse allahtan ıkea ya çok yakınım uzaktan gelmiş olsaydım çok üzülürdüm..Serce Canım Keşke Forumdan baksaydın
yada cimcimede numaran yokmuydu forumu o takip ediyordu
Lavinya Avrupa yakasında kim gelir kim eker bu haftaiçi net rakam çıkartıcam
ama şundan yana sorun olmasın Allah Sağlığıma zarar vermediği sürece Oradayım
slm canım cimcimenin telefonunu aldım , özelden kendiminkinide verdim buluşma gününe kadar nete girme imkanım olamadı kesin konuşuluyordu diye bakmaya gerekte duymadım açıkcası... neyse allahtan ıkea ya çok yakınım uzaktan gelmiş olsaydım çok üzülürdüm..
Gizemcim kimsenin kimseye haksızlık falan yaptığı yok...
Topicte gelmeyenler yazdı, bilmem farkındamısınız ama içinizde ne çok gelmek isteyen bendim...
Ama olmadı, yanlış hatırlamıyorsam serçeyle telefonda görüştük ne kadar üzgün olduğumu onada belirttim zaten, arkdaşlar lütfen bu kadar büyütmeyelim bu olayı, sonuçta kimse kimseyi tanımıyor dolayısıyla kasti yapılan hiçbirşey olamaz, açıkçası sizleri görmek çok isterdim bu konuyu sabine ile konuştuk zaten, ama bu moral bozukluğu ile gelseydim sizin içinizi karartacaktım, zaten hemen düzceye kaçtım hiç İstanbulda durmadım bile...Şuan görüştüğüm arkadaşlara tekrar tekrar söylüyorum eğer nasip olurda İstanbula gelirsem taksimdeki buluşmaya katılıcam diye, benim amacım insanları kırmak veya haksızlık etmek değil, ii dostlar edinmek ve iki muhabbetin belini kırmaktır...
Sevgilerle...
Herkesin teli bende olduğu için ister istemez üzerime alındım...
Biraz önce söylediğim gibi ortada haksızlık falan yok, haksızlık lafı garip geldi sadece...
Yoksa kimseyle alıp veremediğim yok canım azçok tanırsın beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?