Istanbul anadolu yakası 26 eylül de buluşmaya ne dersiniz

Serce Canım Keşke Forumdan baksaydın
yada cimcimede numaran yokmuydu forumu o takip ediyordu

Lavinya Avrupa yakasında kim gelir kim eker bu haftaiçi net rakam çıkartıcam
ama şundan yana sorun olmasın Allah Sağlığıma zarar vermediği sürece Oradayım

günaydınlar
canım benim durum tam net değil
belki o güne misafirim gelebilir cumadan bi aksilik olmazsa haber vereceğim
inşallah gelebilirim..

Buluşma gerçekleşememiş:çok üzgünüm:
Gelmeyi çok istemiştim ama kısmet olmadı bana malesef:a015:

slm canım cimcimenin telefonunu aldım , özelden kendiminkinide verdim buluşma gününe kadar nete girme imkanım olamadı kesin konuşuluyordu diye bakmaya gerekte duymadım açıkcası... neyse allahtan ıkea ya çok yakınım uzaktan gelmiş olsaydım çok üzülürdüm..

Evet
Açıkçası uzaktan geliyor olsaydın ben bile üzülürdüm ne yalan söyleyim
Sana büyük haksızlık olmuş canım CADIARZU

Gizemcim kimsenin kimseye haksızlık falan yaptığı yok...
Topicte gelmeyenler yazdı, bilmem farkındamısınız ama içinizde ne çok gelmek isteyen bendim...
Ama olmadı, yanlış hatırlamıyorsam serçeyle telefonda görüştük ne kadar üzgün olduğumu onada belirttim zaten, arkdaşlar lütfen bu kadar büyütmeyelim bu olayı, sonuçta kimse kimseyi tanımıyor dolayısıyla kasti yapılan hiçbirşey olamaz, açıkçası sizleri görmek çok isterdim bu konuyu sabine ile konuştuk zaten, ama bu moral bozukluğu ile gelseydim sizin içinizi karartacaktım, zaten hemen düzceye kaçtım hiç ıstanbulda durmadım bile...Şuan görüştüğüm arkadaşlara tekrar tekrar söylüyorum eğer nasip olurda ıstanbula gelirsem taksimdeki buluşmaya katılıcam diye, benim amacım insanları kırmak veya haksızlık etmek değil, ii dostlar edinmek ve iki muhabbetin belini kırmaktır...
Sevgilerle...

Niye üzerine aldındın bilmiyorum ama
Haksızlık olmuş diye seni kastetmedim ben zaten,
Tek giden sen olmuşşun kendisi bakmamış zaten gerekli açıklamayı yapmış
Bence üzerine alınmadan önce tekrar okumalısın
Taksim Buluşmasına da Tüm herkezş bekleriz canlarımŞeniz

Herkesin teli bende olduğu için ister istemez üzerime alındım...
Biraz önce söylediğim gibi ortada haksızlık falan yok, haksızlık lafı garip geldi sadece...
Yoksa kimseyle alıp veremediğim yok canım azçok tanırsın beni...

bence bu konu hiç uzamasınyasakkelime sonuçta geçmiş gitmiş bir olay kırldımmı eveta.s ama çokta mühim bi durum diil insanlık halidir dedim geçti.... üç günlük dünya kimse bu durumdan ötürü birbirini kırmasın çok üzer bu beni. ayrıca moderarör arkadaşlardan rica etsem bu konu kapatılabilirmi?

Seni Tanıdığım ve Sevdiğm için Uzatmıycam
Sanırım hala işleriniz yoğun ve Streslisin
Çünkü Seninle alakası yok söylediğimin :1hug:

Beni anlamaya çalışmana sevindim, işlerim yoğun değil çünkü ayrıldım işte en büyük gerginlik bu, sanırım bu konuda geyiğe döndü, moderatör arkadaşlara bildirelimde kapatsınlar serçenin dediği gibi...

3dmax'ti en büyük sorun, iş arkadaşımla tartışmam tuz biber oldu, bırakma zamanım geldiğini anladım...
Şimdilik kafa dağıtmaya ihtiyacım var, arada bir gelip kk'da nel olmuş ona bakıyorum işte...

ben de çok üzüldüm olmadı diye kısmet kızlar artık bi daha ki seferi canım cimcimecim seni de anlıyorum ben sıkma canını,artık 4 ekime katılırız biraz bana uzak ama bakıcam başımın çaresine:)

Sabineciim seni görmeyi inan çok istiyorum, ıstanbulda olursam kesin gelicem hatta beraber gidebiliriz malum ikimizde And. yakasındayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…