- Konu Sahibi suprizzzyumurta
Ben Maltepe'de oturuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uğurmumculuyuz biz canım.
Sen neredesin?
Evet baya kartallı varmış gerçekten![]()
Bi kartallida benim canım bende soğanlık baya yakınız![]()
cok mantıklı rakı içmeyenler ne olacak benım gıbı mesela
sadece rakı olmaz heralde çay su meşrubatta olur sanıyorum arzu ettiğiniz birini içersiniz sizde ^^![]()
kkda ne çok kartallı varmış:)
ben bennnn![]()
ben ayşekasındaydım. suadiye. şimdi buradayım. uğur mumcuda. iyiki buradayım. çok seviyorum burayı.Eski kartallıyım bende disk tekstilde okudum hatta ama şimdi avrupa yakasındayım ah soğanlık kaynarca pendik maltepe ne anılar ne anılar
ben ayşekasındaydım. suadiye. şimdi buradayım. uğur mumcuda. iyiki buradayım. çok seviyorum burayı.
ben çok seviyorum. evim aydos ormanına 6 dakika yürüyerek. hem şehri,i hem ormanı ve hem içindeki gölü yaşayıp,miss gibi oksijenli havasını ciğerime çekiyorum. uğur mumcu çok güzel bir semt.Liseden sonra ayrıldım kaç yıl oldu ooo kim bilir nasıldır oralar şimdi liseden ark vs vardı evlenen şu bu dağıldık
ben çok seviyorum. evim aydos ormanına 6 dakika yürüyerek. hem şehri,i hem ormanı ve hem içindeki gölü yaşayıp,miss gibi oksijenli havasını ciğerime çekiyorum. uğur mumcu çok güzel bir semt.
evet. insanlarınıda çok seviyorum. çok farklı bir ambiansı var buranın.uğur mumcu gerçekten çok güzel işe giderken otobüsle geçiyorum orman mis insanlar da ellerinde kovalarla sabahları köpecikleri besliyorlar çok mutlu oluyorum