• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakalılar

ben ayşekasındaydım. suadiye. şimdi buradayım. uğur mumcuda. iyiki buradayım. çok seviyorum burayı.

Liseden sonra ayrıldım kaç yıl oldu ooo kim bilir nasıldır oralar şimdi liseden ark vs vardı evlenen şu bu dağıldık

Liseden sonra ayrıldım kaç yıl oldu ooo kim bilir nasıldır oralar şimdi liseden ark vs vardı evlenen şu bu dağıldık
ben çok seviyorum. evim aydos ormanına 6 dakika yürüyerek. hem şehri,i hem ormanı ve hem içindeki gölü yaşayıp,miss gibi oksijenli havasını ciğerime çekiyorum. uğur mumcu çok güzel bir semt.

ben çok seviyorum. evim aydos ormanına 6 dakika yürüyerek. hem şehri,i hem ormanı ve hem içindeki gölü yaşayıp,miss gibi oksijenli havasını ciğerime çekiyorum. uğur mumcu çok güzel bir semt.

uğur mumcu gerçekten çok güzel işe giderken otobüsle geçiyorum orman mis insanlar da ellerinde kovalarla sabahları köpecikleri besliyorlar çok mutlu oluyorum

Merhaba anadolu yakalılar:)) ben de kartaldayım. Sınıf öğretmeni ve zihinsel engelliler öğretmeniyim. Bir okulda çalışmıyorum, psikoloji yüksek lisans yapıyorum. İletişime açık ve her zaman insanların işlerini kolaylaştırmaktan yanayım. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz.
Güzel bir gün dilerim.

Back