• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakalılar

Bende pendikteyim kızlar :)

ohh masallah sankı kalabalık oluyrz ama ben daha once bulusmadım hıc nasıl tanycaz kı bıraz tedırgınlık var mı sızdede ama ınsan ıstyr arkds olmak tanımak bı yıllık evlıyım kımse calmadı kapımı komsulardan uzak soguk ınsanlar cok fazla

ohh masallah sankı kalabalık oluyrz ama ben daha once bulusmadım hıc nasıl tanycaz kı bıraz tedırgınlık var mı sızdede ama ınsan ıstyr arkds olmak tanımak bı yıllık evlıyım kımse calmadı kapımı komsulardan uzak soguk ınsanlar cok fazla

Yakamıza kırmızı karanfil takarız dermişim :)) şaka bi yana böle bi buluşma olursa birimizin adına rezervasyon yapılır öyle buluşulur,masada tanışırız nasılsa

cok mantıklı kızlar ve sonucta bırbırmızı tanımyrz ve ortak hepımıze yakın merkezı bı yerde bulusalım derım

Bende libadiye caddesinde oturuyorum
Uygun bir zaman olursa seve seve gelirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kesınlıkle ben ıstyrm pekı senın ve dıger arkadaslrn dusundugu bı tarh vr mı gun olarak hangı gun mesela uygun sizlere

canım kesınlıkle ben ıstyrm pekı senın ve dıger arkadaslrn dusundugu bı tarh vr mı gun olarak hangı gun mesela uygun sizlere

Henüz bi tarih yok canım.
Benim işyerim ataşehirde.
Akşam 6 da çıkıyorum, hafta içi uyar mı herkese bilmiyorum.
Bir de bütçe meselesi var, kişi başı ne kadar olacak mesela.
Çpk heyecanlı olacağa benziyor :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm tarıhe dıger arkadlarda yazsn cmrtsı uygun mu cnku hafta içi aksam herkez gelemyebılır butce olarak yemege mı cayamı bunu dusnurz ıstanbulda yasıyrz hayat pahalı uygn nezıh bıyerı tercıh ederız canım :)

Ben hafta sonları gelemem yeni evliyim, eşim çalışmıyor hafta sonları şimdilik beraber plan yapıyoruz:)
Hafta içi olabilir ama iftar sonrası tatlı yemeye falan da olabilir, yemek-çay farketmez:52:

Hafta sonu bana da zor malum bi çocuğum var ve eşim de evde oluyo h sonu.maltepe hepimize uyar heralde ortada kalıyo.yeri netleştirirsek mekan üzerine konuşuruz yine

Back