- 23 Temmuz 2024
- 331
- 330
- 25
-
- Konu Sahibi kartalice1903fe
Medical Park Göztepe - Gökmen İyigün…15 senedir ona gidiyorum daha iyisini cidden tanımıyorumArkadaşlar İstanbul Anadolu Yakasında Göztepe, Ümraniye , çekmeköy Ataşehir civarı tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır? ( Medicalpark, Medipol, Erdem Has. Medicana vb. hastanelerde olabilir) özellikle güler yüzlü olması ve telefon numarası vermesi ilk kriterim. Acil durumda ulaşabileceğim doktor istiyorum.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak kadın doktor arayışındayım. O konuda bir öneriniz olur mu peki?Medical Park Göztepe - Gökmen İyigün…15 senedir ona gidiyorum daha iyisini cidden tanımıyorum
Maalesef bilmiyorum, umarım iyi bir doktor bulursunuzTavsiyeniz için teşekkür ederim ancak kadın doktor arayışındayım. O konuda bir öneriniz olur mu peki?
Kadın tercih etmek istiyorum kendimi daha rahat hissedeceğimNeden kadın erkek olup çok iyi güler yüzlü ve profesyonel olan da var. Benim doktorum çok iyidir mesela. Ataşehirde kliniği Gazi Yıldırım.
Arkadaşlar İstanbul Anadolu Yakasında Göztepe, Ümraniye , çekmeköy Ataşehir civarı tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır? ( Medicalpark, Medipol, Erdem Has. Medicana vb. hastanelerde olabilir) özellikle güler yüzlü olması kadın olması ve telefon numarası vermesi ilk kriterim. Acil durumda ulaşabileceğim doktor istiyorum.
Çok teşekkür ederimMedicana Çamlıca da Gizem hanım var. Çok tatlı ve ilgili. Uzun uzun konuşan biri. Eşimin bile tüm sorularını sabırla yanıtlamıştı. Sadece hastane bence çok iyi değil. Medicana Ataşehir mesela daha konforlu bir hastane. Ama orda sadece Sibel hanıma gitmiştim. Pek uyuşmamıştık :)
Not: gebelik takibi için gitmedim.