:))) bende oyle olmayan birini arıyorum çok duygusalim hemen agliyorum gebelik sureci merak dönemi binevi insan bir suru sey soruyo ve cevap almak istiyoKadini herkes taniyor :)tersliyormuş evt :)
Aynen insani tersleyen biriyse psikolojimiz dayanamaz hem de bu dönemde..:))) bende oyle olmayan birini arıyorum çok duygusalim hemen agliyorum gebelik sureci merak dönemi binevi insan bir suru sey soruyo ve cevap almak istiyo
Tamam canim tesekkur ederim:)Ümraniye'de Erdem hastanesinde Kadriye hanim var çok güleryüzlü ve pozitif bir insan ..Funda hanim,Yasemin hanim da çok yoğunlar iyiler ama ben en çok Kadriye hanimi seviyorum ..
Ücret hakkında bilginiz var mı ?Dr ozlem arasi bende duymustum ama sanirim ucretleri pahali medipolde falan. Sarigazi bolge hastanesine geliyor cumartesi gunleride
Ücret hakkında bilginiz var mı ?[/QUOT
Bolgede. 50 tl muayene ama medipol de cok pahali dogunlar tahliler falan diyorlar nette de oyle yaziyor cumartesi gunleri giderm diyosanz bolgeye olabilr ama yumurta takibi falan filan cumartesiye denk gelmez hep diye bn gtmedim sedef kilic a gidiyorm suan
O zaman Kadikoy Bagdat caddesi'nde Egemen Koyuncu hanim var. pamuk gibi ve cok ilgili. benim doktorum kendisi. annemin de doktoruydu.:))) bende oyle olmayan birini arıyorum çok duygusalim hemen agliyorum gebelik sureci merak dönemi binevi insan bir suru sey soruyo ve cevap almak istiyo
ben doktorumdan çok memnunum Dr. Özlem Aras ben koşuyolu medipolde takip oluyorum kendısıne . internet sitesi var ayrıca eurofertil gibi bir tüp bebek merkezindede doktorduk yapıyor kendı muayenehanesi acıbadem de .. ve bunca yoğunluga ragmen , hep sakin guler yuzlu psıkolog gıbı ayrıca ne zaman w.up.dan dahı derdımı yazsam musaıt oldugu an mutlaka cvp verıyor.