- 7 Ekim 2016
- 184
- 68
- 48
- Konu Sahibi SerenityMamoru
-
Koç üniversitesiyle görüştüm 3500 tl normal doğum epidural istersek +1000 tl ekleniyor sezeryanda 4000 tl aynı şekilde epidural istersek +1000 tl ekleniyor..
Medicalpark bahçelievlerde de normal doğum 4000 tlymiş...
Çok kararsız kaldım koç üniversitesindeki doktorların özgeçmişleri çok iyi ama alıştığım doktora mı devam etsem diyorum..
Medilife yerine özel çapayı öneririm size ablam orda altan beyde doğum yaptı sezeryan olmasına rağmen çok kısa sürede iyileşti ayaklandı:)Normal Doğum ücretleri çok fazlaaa. özel sağlık sigortamız da yok. napıcaz bilemiyorum. medilife çapa hastanesi varmış uygunmuşta doğum ücretleri öyle duydum
Medilife yerine özel çapayı öneririm size ablam orda altan beyde doğum yaptı sezeryan olmasına rağmen çok kısa sürede iyileşti ayaklandı:)
Ben sonunda hastanemi buldum :)kısmet olursa florya medicalparkta doğum yapıcam muayene ücretleri 60 tl normal doğum anne bebek paketi dahil 4000 tl...
Surp pırgiç ermeni hastanesi opr dr ağavni tezenli der tek geçerim daha iyisi bence yok kendini güvende hissetmek bol bol gülmek pozitif ve fiyatı da uygun bi hastanede dopum yapmak istersen kalite arıyorsan adres budur ben orda doğum yaptım doktorumdan da hastaneden de cok memnun kaldım ermeni hastanesi diyince sadece ermeniler gidiyor zannetmesin kimse her milletten her dinden her yaştan her insan gidebilir doktorlaro da öyle kimsenşn kimseye bir ayırımı yok herkes mutluyok mu istanbul avrupa yakası kadın doğum özel tavsiyesi olan? giden memnun kalan???
Merhaba, 27 Mayıs bebeğimin doğum tarihi olarak tahmin ediliyor. 29+1 . haftadayım :)
Normal doğum düşünüyorum. Sizden bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız özel kadın doğum hastanelerini, muayene ve biliyorsanız doğum fiyatlarınızı paylaşmanızı istiyorum. hem araştıran bilgi bekleyen bir çok üye gördüm hepimize faydası olur diye düşünüyorum :) anadolu yakası için çok gördüm ama avrupa yakası hiç yok. Aradığım hastanelerde muayene ücreti söylüyor doğum ücreti gitmeden vermiyor. En son aldığım fiyatları sizinle paylaşayım;
Ben ilk Medical Park G.O.P hastanesine gittim. Gayet temiz düzenli güzel bir hastane. biraz pahalı geldi bana. Muayene 90 TL. Normal doğum tam fiyat vermemişti 2000 - 3000 tl arası demişlerdi.
Okmeydanı Özel biraz fazla kalabalık. Ayrıca doğum gece olursa sana bakan doktor doğumuna girmiyor. kim varsa o giriyormuş. kendi doktorum doğumuma girip ilgilenmedikten snra ne anladım ben o işten. Muayene ücreti 45 TL.
Balat Hast. Muayene 102 TL Doğumlarda tek veya çift kişilik odalar mevcut
Medilife Çapa Muayene 65 TL Yeni doğan bakım üniteleri var. Doğum da tek kişilik odalar mevcut
Nisa Hast. Baya güzel yorumlar okudum ama bana ters kaldığı için gidemedim hiç. Muayene 65- 80 TL arası doktora göre değişiyor. Normal Doğum 950 TL
Yıldız Academia Muayene 50 TL
Medical Park Fatih Muayene 157 TL
Bilge Hastanesi Muayene 60 TL
Başarı Hastanesi Muayene 65 TL
Ben yeni bilgiler edindikçe konuyu güncelleyeceğim. Sizde gittiğiniz hastaneler de sorup öğrenebilirseniz veya bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. hem uygun hem iyi bir hastane arıyorum. inş bulalım :)
Doğum odaları çok kötü Doğum da pahalıYa ben de bu konuda araştırma yapıyorum. Türkiye hastanesini övdüler bana özge coskun cok iyi normal dogum da yaptırıyor dediler ama hic gitmedim. Bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti 110 tl sanırım doğumu da sormadım daha.
Ya ben de bu konuda araştırma yapıyorum. Türkiye hastanesini övdüler bana özge coskun cok iyi normal dogum da yaptırıyor dediler ama hic gitmedim. Bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti 110 tl sanırım doğumu da sormadım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?