- Konu Sahibi mery_nilay
Benimde 6,5 aylık bebeğim var şimdiye kadar anne sütü verdim ama malesef sütümde azalma yaşıyorum ve zaten bu aydaki bebeğede anne sütü tek başına yetersiz kalıyor. sebze çorbalarından meyve pürelerine hepsini denedim önceleri 2 - 3 kasık yerken şimdi öğrenmiş agzını kitliyor yememek icin ama anne sütünü içiyor :)) bu arada da süt ürünlerine karşı alerjisi cıktı korkuttu bizi bir kac kez.o yüzden mama veremiyorum. alerjisi olan bebeklere verilen mamadan verdi doktoru fakat onda bile çok istekli değil. bu gün tahıllı kahvaltı aldım sütle karıştırılması gerekenlerden onu alerji mamamızla karıstırıp verdim isteksizdi ama bu sefer zorlayarak güldürerek verdim. çünkü 4 gün kabızlık cekti doktoru fitil verdi ama bu tarz seyleri pek kullanmak istemiyorum bebeklerin bağışıklık sistemini bozuyorlar. yarım sabah yarım aksam kullandım oğlum tuvalete cıkarak rahatladı. fakat 2 gündür yine aynıyız bu normal mii ne yapıcagımı sasırdım. demir vitamini veriyordum 2 gündür onu kestim yapabilir dediiler. doktor demir vitaminin markasını değişti onu vericem bakalım.. gerçekten yorum yapın bilen annelerin yorumuna ihtiyacım var...
NEDEN KABIZLIK YAŞIYORUZ , NE YAPABİLİRİM !
KATI GIDALARA İŞTAHSIZLIĞINDA NE YAPMALIYIM!
SU İÇİREMİYORUM !
NEDEN KABIZLIK YAŞIYORUZ , NE YAPABİLİRİM !
KATI GIDALARA İŞTAHSIZLIĞINDA NE YAPMALIYIM!
SU İÇİREMİYORUM !