• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştahsız ikizlere mucizem,,,

Keçi boynuzu özütü diye mi satılıyor? Aç karnına şurup gibi mi içiriyorsunuz?

Sabah aksam bir cay kaşığı veriyorum. İlkinde biraz zorlandim ama tatlı sanıp kendileri istiyor artik. Eğer yemezlerse iceceklerine katabilirsiniz. Günde iki cay kaşığını geçmemeye özen gosteriyorum inanılmaz enerji veriyor çünkü.

Sabah aksam bir cay kaşığı veriyorum. İlkinde biraz zorlandim ama tatlı sanıp kendileri istiyor artik. Eğer yemezlerse iceceklerine katabilirsiniz. Günde iki cay kaşığını geçmemeye özen gosteriyorum inanılmaz enerji veriyor çünkü.[/QUOTE

Aktardan keçi boynuzu özü diyorsunuz. Soğuk press diyorsunuz veriyorlar.

Ben organik aldım 25 30 lira arası. Büyük sise malum ikizler küçük siseler daha uygun fiyatlı. Ayrıca epey de yetiyor.

Aklımda bulunsun, bazen bizimkinin iştahı kaçıyor o dönemde vermek belki faydalı olur.
Ayrıca keçi boynuzu çok faydalı bağışıklığı güçlendiriyor, hastalıklara daha dirençli oluyorlar.
Ben soğuk pres organik pekmez veriyordum her gün 1 çay kaşığı, sadece kahvaltısında.
Ama son zamanlarda bıraktık tabii, artık tam olarak gıdaları aldığı için.
Arada vermeli böyle şeyler, hem hatırlatma oldu bana, hem de ilerisi için ek bilgi.
Teşekkürler paylaşımın için.

Binbir derde faydası olan bir urun. Sadece iştah açmıyor . Ben bir sıkıntı yaşamadım. Günde iki cay kaşığından fazla vermiyorum yada sabahları bir tatlı kaşığı . Bütün gün enerjik ve iştahlı geçiyor. Sanırım enerji tüketimi artınca aclikta fazlasıyla artıyor. Pekmezden daha faydalı çünkü Kaynatmadan üretiliyor. Çekinmeden kullanın.

Back