- Konu Sahibi okyanus elif
-
merhaba okyanus ben hafta sonunda metroya baktım sirop de granadine var ama granadine nar demekmiş yani nar suyu konsantresi gibi bir şey markası FO idi. senin bahsettiğin de bu mu acaba? cesaret edip alamadım.satıcı çocuk abla bu çok tatlı şurup gibi bişe dedi.doğru mu?çikolatalısı,nanelisi,narlısı,bademlisi filan vardı.Doğru şeye mi baktım acaba?Yardımcı olursan çok sevinirim.
kurusunumu yoksa tazesinimi canım bir belirtirsen beni çok ihya etmiş olursunarkadaşım bende kızımın iştahsızlık problemini doktorumun tavsiyesi üzerine kara üzümü kaynatıp suyunu içirdim blendırdan geçirip posasını süzerek ,süperrr iştah açıcı valla kesinlikle deneyinnnn
YA NE YAPACAKSINIZ TOMBUL ÇOCUĞU.
ÖNCE ŞİŞMANLATIYORUZ SONRA BİRAZ BÜYÜDÜĞÜNDE DE ZAYIFLATACAĞIZ DİYE UĞRAŞIYORUZ.
EĞER ÇOCUĞUN KİLOSU YAŞINA GÖRE NORMALSE BENCE İŞTAHINI AÇMAYA HİÇ GEREK YOK...
valla bişey diyimmi iştahlı olacağına çocuklar iştahsız olsun benim oğlum çok iştahsız cılız bi çocuktu ve ben yavrumun iştahsızlığını her geçengün kafama taktım iyi bişeymiş gibi çocuğa ne bulduysam teptim çocuğun midesi 7 yaşından sonra açıldı birden kilo almaya başladı 10 kilo fazlası vardı ve diyetisyene gitmek zorunda kaldık allaha şükür verdi 10 kiloyu 2 çocuğumda iştahsız onu kendi haline bıraktım ilkinde yaptığım hatayı asla ikinci çocuğumda yapmadım
icecream merhaba ben aslen yozgat ve kayseri 'nin tam ortasinda bogazliyan ilcesindenim kayseriyi iyi bilirim ve cok severim umarim bu yaz oraya geliriz tanisiriz .bu ilac degil bir icecek meyve ozlerinden olusan koyu pekmez kivamli herturlu markette bulabilecegini saniyorum fakat tam olarak bilmiyorum turkiyede bulunuyormu yoksa senin icin tedarik etmeye calisirim cocugundaki istahsizlik probleminin cozulmesine sevinecegim inan umarim bulabilirsin yoksa haber ver
bayanlar size cocugumun istahsizlik problemini cozme konusunda verdigim savasi anlatmiycam cunku inanin okumaktan bunalacaginiz kadar uzun bir yazi olur.Zaten cocugunun istahsizlik sorunuyla bogusmus olan anneler eminim beni anlarlar ve neler denedigimi tahmin ederler;doktorlar,vitaminler,suslu yemekler,yemek oyunlari.kasikla arkasindan dahi kosturdum,internette arastirdim vs....Ilk cocugumdu tecrubesizdim bu yuzden kendimi sucladim falan filan..... neyse cocugum su an iki bucuk yasinda ve bundan 5 6 ay once ishal oldu.biz Belcika'da yasiyoruz ve ishalin 2.gununde hemen bir belcikali doktora goturdum onemli olmadigini bol bol su vermemi soyledi.Tabii ben hemen cocugun istahsizlik problemini sordum ve Turkiye'den aklimda kalan(hani cocukken bize zorla sise sise icirdikleri)istah surubunu vermesini soyledim.Doktorum bana:'oyle bir surup henuz icad edilmedi,istah surubu diye verilen seylerin gercekte ilacin yan etkisi oldunu ve sadece 1 2 ay surdunu soyledi' ve bana GRANADIN'i onerdi.Granadin uzum, cilek, ahududu, frambuaz vs.gibi meyvelerin ozunden yapiliyo ve katki maddesi olmadan hazirlaniyo.1 1,5 litreliksiseyi sulandirarak 5 ila 7 sise elde edebilirsiniz daha koyu kivamli olarakta kullana bilirsiniz daha az sulandirarak.cocuguma 5 6 aydir iciriyorum ve mucize herseyi ve herseyi yiyor hatta artik o benim arkamdan kosuyor,eskiden benim onun arkasindan kostugum dusunulurse kesinlikle SUPEEEERRR.Ben su an cok mutluyum cunku oglum gelisimi icin gereken vitaminleri,minarelleri vs. aliyor. Hemde kendi istegiyle yiyerek.oglumun istahsizlik problemini cozdugu icin o belcikali doktoru tekrar ziyaret ettim hediye goturdum tesekkur ettim annelere tavsiye ederim sorunuz varsa yardimci olurum sevgiler:çiçek:
ben de oğlumun iştahsızlığından çok çektim hala da çekiyorum umarım bulurum ve de işe yarar
bu arada kullanan diğer arkadaşlarda da işe yaradı mı paylaşırsanız sevinirim
merhaba arkadaşım istaksızlık sorununu nasıl çözdüğün beni etkiledi, ben o dediğini bulamadım aramama rağmen sadece içki reyonunda üretim yeri istanbul olan fo marka sirop d'arome isimli bir şuruba rastladım içeriğini okuduğumda meyve özünden bahsetmiyordu sadece meyve aroması varmış ve koyu değil meyve suyu kıvamındaydı.
herneyse bu yaz bitmeden türkiyeye gelecek misin cevap yazarsan çok sevinirim a.s.
elifcim bende belcikada yasiyorumm benim kizimda cokk istahsiz sana sormak istedigim bisey var ev doktoruna mi goturdun sen yoksa hastaneye mi bide granadin ben direkk apotekden istesem vermezmi aceba ayy bende alaca umarim ise yarar sevgiler canimma.s.
arkadaşlar bahsettiğinız meyve suyunu dün akşam okudum sabah soluğu carrefour da aldım içki reyonunda satılıyor nar ve cilek olanını aldım deniycem gelişmeleri sizinle paylasırım inşaallah işe yarar çünkü benimkiler ikiz uğraşması çok zor
üstelik merak edenlere bildireyim fiyatı 5.5 ytl
arkadaşlar bahsettiğinız meyve suyunu dün akşam okudum sabah soluğu carrefour da aldım içki reyonunda satılıyor nar ve cilek olanını aldım deniycem gelişmeleri sizinle paylasırım inşaallah işe yarar çünkü benimkiler ikiz uğraşması çok zor
arkadasim msj ini bugun gordum, sanirim buldugun degil, sirop de granadine olmasi lazim sanirim
carrefour'larda olmasi lazim...
turkiye'ye bu yaz maalesef gelemiyoruz, keske gelseydik seve seve getirirdim..
ama olurya gelecek olursak yine yardimci olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?