bayanlar size cocugumun istahsizlik problemini cozme konusunda verdigim savasi anlatmiycam cunku inanin okumaktan bunalacaginiz kadar uzun bir yazi olur.Zaten cocugunun istahsizlik sorunuyla bogusmus olan anneler eminim beni anlarlar ve neler denedigimi tahmin ederler;doktorlar,vitaminler,suslu yemekler,yemek oyunlari.kasikla arkasindan dahi kosturdum,internette arastirdim vs....Ilk cocugumdu tecrubesizdim bu yuzden kendimi sucladim falan filan..... neyse cocugum su an iki bucuk yasinda ve bundan 5 6 ay once ishal oldu.biz Belcika'da yasiyoruz ve ishalin 2.gununde hemen bir belcikali doktora goturdum onemli olmadigini bol bol su vermemi soyledi.Tabii ben hemen cocugun istahsizlik problemini sordum ve Turkiye'den aklimda kalan(hani cocukken bize zorla sise sise icirdikleri)istah surubunu vermesini soyledim.Doktorum bana:'oyle bir surup henuz icad edilmedi,istah surubu diye verilen seylerin gercekte ilacin yan etkisi oldunu ve sadece 1 2 ay surdunu soyledi' ve bana GRANADIN'i onerdi.Granadin uzum, cilek, ahududu, frambuaz vs.gibi meyvelerin ozunden yapiliyo ve katki maddesi olmadan hazirlaniyo.1 1,5 litreliksiseyi sulandirarak 5 ila 7 sise elde edebilirsiniz daha koyu kivamli olarakta kullana bilirsiniz daha az sulandirarak.cocuguma 5 6 aydir iciriyorum ve mucize herseyi ve herseyi yiyor hatta artik o benim arkamdan kosuyor,eskiden benim onun arkasindan kostugum dusunulurse kesinlikle SUPEEEERRR.Ben su an cok mutluyum cunku oglum gelisimi icin gereken vitaminleri,minarelleri vs. aliyor. Hemde kendi istegiyle yiyerek.oglumun istahsizlik problemini cozdugu icin o belcikali doktoru tekrar ziyaret ettim hediye goturdum tesekkur ettim annelere tavsiye ederim sorunuz varsa yardimci olurum sevgiler:çiçek: