• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi İştahsız Çocuklar İçin Kalorili Yemek Önerileriniz Var mı ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızımda ocakta 3 biticek yemek sorunu var
- yumurta yemez krep yaparım sade elinde yer kekte yumurta süt oluyor onu yer köfteye giriyor yumurta
- köfte yiyor tavuk köftesinide rondoya 1 göğüs filota ile but etini atıyorum soğan yumurta baharat filan galeta unuyla kızartıyorum yiyor
- balığıda sardalyayı fileto yapıp un ve yumurtaile bulamaç yapıp kızartıyorum
eşim deniz ürünleri satışı yapıyor evde hep kalamar oluyor kalamara bayılıyor
- poğaca gözleme tarzı şeyleri yiyor iyi kötü
- sütüde nesquikli içiyor
- her çocuk gibi pilav makarna patates kız.oda kesinlikle sade

asla sebze meyve bakliyat yemiyor yoğurt hiç yumurtanın hiçbir halini yemiyor salata tarzı şeyler yemiyor baldı reçel filan hiç
yediği şeylerde hep sade ne biliyim makarnayı pilavı domatesli soslu yoğurtlu yemez
13 kilodan yukarı çıkmıyor allaha şükür öyle hasta filanolmadı epeydir ama ben kilo değilde vitamin almasını istiyorum her anne gibi ama nerdeeee
yine bukadaınada şükür ama annemle ben ne halldere giriyoruz yesin diye yemekler bile şekilden şekile giriyor

cnm krep ve kek fikrini tuttum hamurcu benmkı artık yapıp eline vercem bende napiim oğlum tam 2 yaş 13.5 kılo tamam kılo iyidde sütten di o,gttkçe zayıflıyacak yemiyo gerçekten ....tavuk et yemeyene balığı cesaret bile etmedim daha :((ne güzel balık vermen yıyyorsa...önmli olan doğru besini alması...az zayıf olsun bişi olmaz

benimde sizler gibi yeme sorunu olan bir çocuğum var 3,5 yaşında köfte patates pilav vermekten artık üzülüyorum, ne kadar abur cubur var hepsini yiyor yemeğe gelince tokum diyor.
iştah artırıcı denedim memnun kalmadım bunun için ek takviye vitamin vermek istiyorum bana neler önerebilirsiniz?

benimde sizler gibi yeme sorunu olan bir çocuğum var 3,5 yaşında köfte patates pilav vermekten artık üzülüyorum, ne kadar abur cubur var hepsini yiyor yemeğe gelince tokum diyor.
iştah artırıcı denedim memnun kalmadım bunun için ek takviye vitamin vermek istiyorum bana neler önerebilirsiniz?

Arkadaşlar bana önerisi olan var mı?

Back