• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi iştahsız bebeklere yayla çorbası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
278
129
648
İstanbul
arkadaşlar ek gıdaya geçtik ve kızım çok zor yiyor sebze çorbasını zorla yiyor bugün yayla çorbası yaptım ve çok güzel yedi belki sizde denemek istersiniz 2 kaşık pirinç haşladım 3.4 kaşık yoğurt ekledim karıştırdım değişik diye heralde yedi yoğurdada geçen gün birlikte verilmiyor ama pekmez ekledim daha çok severek yedi meyve püresi denicem benim kızım tatlıcı

evet tatlım benim oğlumda yoğurdu ancak bu şekilde tüketiyor bende her akşam yayla çorbası yapıyorum...

canım evet yoğurdu ve pekmezi karaştığın zaman pekmezdeki demiri oldürüyor.ama pekmezde sadece demir yok başka vitaminler ve minerallervar onlar ise yoğurtla verdiğin zaman vuvut daha fazla faydalanıyor.
Ben hep yoğurduna katıyorum hemde yemekler arasında tek veriyorum.hem demirden hem diyer besinlerden faydalansın.

ya yayla çorbasını bende deniyorum yoğurdu yemediği zamanlar ama kesinlikle sevmedi unda ekledim meyvede ekledim pekmezde ama yemiyor. sevmedi(bende hiç sevmem)artık içinde yoğurt var diye yoğurdunu yemediği günler tarhana yapıyorum.

benim kızımda bayılıyor yayla çorbasına.birde telşehriyeli tavuk çorbamız vazgeçilmez.
yoğurdu artık nehir de sade yemiyor danino falan olursa hiç şikayeti yok bende ondan veriyorum artık.hiç yememesinden iyidir diye düşünüyorum.

benim kızımda bayılıyor yayla çorbasına.birde telşehriyeli tavuk çorbamız vazgeçilmez.
yoğurdu artık nehir de sade yemiyor danino falan olursa hiç şikayeti yok bende ondan veriyorum artık.hiç yememesinden iyidir diye düşünüyorum.

Babymix de verebilirsin.Haklısın hiç yememektense hazır yoğurt vermek daha iyidir.Zaten bir gün hazır yoğurtlardan yidirmek zorundayız.

Back