Yani bayagidir böyle dişleri çok çıktı var yahi bayağı sanmıyorumDiş çıkarıyor olabilir mi, azı dişleri çıkmış mıydı?
Evet kilosu iyi şükür yaşıtlarına göre haklısınız bı doktora götürmem gerek belki buraya konu açarsam iştah açıcı fikir veren anneler olur diye dusundunbahsettiginiz kadar yemeyle kilosu iyi diyorsaniz bir degerlerine baktirin tiroitlerine falan,
Uyumadan önce gece yatarkene sabah uyandiginda süt içmeden uyumaz yani evet çok içiyor ama aşırı değil ek gıdayı zorlada olsa veriyorum ne yapayım bekletiyor gidip tukuruyorum lavaboya az da olsa yesin istiuroum ama yok yemiyorKilo sütten geliyorsa değerlerine baktırmalısınız.
Süt çok mu içiyor?
Bende istiyorum ki süt dışında başka şeylerden de vitamin alsın süt çok içince sinidrmeside zor oluyor ve kabız oluyirYani yemesin bırakın .doyuyor ki yemiyor
Az once necmiyenin mutfaginda YouTube canli yayinda sizmi sordunuz soruyu ayni soru geldi cunku kendisineMerhaba arkadaşlar benim bebeğim 19 aylık ve doğru düzgün hiç birşey yemiyor anne sütü almadi süt içiyor ve o kadar özenle çorba yapıyorum ne isterse alıyorum ve zorla bı iki kaşık alıyor kilosuda iyi ve bı kaşık verince hemen ağzında bekletiyor bı müddet sonrada onu tukuruyor artık o kadar yoruldum ki istuyorum herşey yesin az da olsa pekmez verdim aç karnına sabah yin de iştahı açılmadı doktorada goturmedim henüz deneyimleri olanlar varsa yazabilir mi
Belki de çok stres ediyorum kendime kucukkenee bı kase yoğurdu çorbayı yer bitiriirdi şimdi ne oldu anlamadımBelki de yeterince yiyordur ama siz annelik içgüdüsüyle az yediğini yetmediğini düşünüyorsunuzdur , kilosu iyi demişsiniz.
birde sabah sabah ac karnina pekmez tıkar sanki onu, bilemedim.Evet kilosu iyi şükür yaşıtlarına göre haklısınız bı doktora götürmem gerek belki buraya konu açarsam iştah açıcı fikir veren anneler olur diye dusundun
Hahaha evet o sayfayı takip ediyorum ama soruyu ben sormadım.ordan görmüştüm.pekmezi dendim.ama fayda etmedi,Az once necmiyenin mutfaginda YouTube canli yayinda sizmi sordunuz soruyu ayni soru geldi cunku kendisine
Bı sayfada gormustum.sabah dediğim saat 11 civarı falan ama işe yaramadı sadece kahvaltıda veriyorum bı kaşıkbirde sabah sabah ac karnina pekmez tıkar sanki onu, bilemedim.
benim kizda herseyi yemezdi o aylarda hala aynı, bazi cocuklar cok secici ne seviyorsa onu vermekten baska care kalmiyor gibi
Hahaha evet o sayfayı takip ediyorum ama soruyu ben sormadım.ordan görmüştüm.pekmezi dendim.ama fayda etmedi,
Danone alıyorum arada mesela bazen hero bby şişe maması muz meyvelerden, kabak alıyorum karnıbahar brokoli çorbasını yapıyorum avakado armut gittim keciboynuzu pekmezi aldım en iyisi yinede yok inek sütü aldım bakın omuncok güzel.icti çok sevdi yoğurdun yapıyorum.Ne isterse alıyorum demişsiniz burada kastettiğinz şey tam olarak nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?