İştahım hiç yok, yesem alıyorum aslında diyenler

Beyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
344
0
66
Samsun
yemeğe oturup hemen tıkananlar, iştahı küçücük bir sıkıntıyla kapananlar kimler kızlar ?

iştah açmak için neler yapıyorsunuz neyin faydasını gördünüz? neyi görmediniz? tavsiyeleriniz neler. iştahınız açılınca nasıl mutlu oldunuzz ? paylaşalım hadiii.

mesela bana pekmez falan hiç iştah yapmıyor. inatçı bi iştahım var benimm.

ancak ........açılırr. onu içince anlıyorum yemek yemek nasıl güzel bir şey böyle lokmaları nasıl atıyorum ağzıma.
yokkense zooorla.

bi de ne zaman tatile falan gitsem böyle açık havada falan acayip iştahım açılır, çok yerim.

sizin nasıl ? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benimde öyleydi iştahım. heleki canım sıkkınken hiç yiyemiyodum bunun tek çaresi takmicaksın bişeyi :) amaaan hayırlısı olsun dicen boşvercen sıkıntı her türlü zarar gamsız olmak lazım biraz
o bahsettiğin ilaç geçici çözüm içmediğinde anında geri zayıflarsın
sevdiğin yemeklerle mideni büyütmeye çalış 1 hafta filan dayanabilirsen çok iyi olur. zaten sonradan sevmediğin yemek bile olsa mecburen açlıktan yiyosun çünkü mide büyüyo ve acayip gurulduyo
bide kahvaltı çok önemli kahvaltıda börek poğaça pişi filan hamur işleri çok iyi oluyor onları tercih edebilirsin
yemeklerin yanında ekmek tabiki bide sulu yemeklerle özellikle of banarak yemesi gibi var mı
şimdilik bu kadar öneri verim ben bunlarla aştım iştah sorunumu
önceden kilo alamıyorum derdim meğersem yersem alıyomuşum :))

iyi güzel diyorsun da canım benim iştah açılmıyor işte mutlu da olsam takacak bir şeyim olmasa da belli bir kapasite var. eğer onu aşacak olursam anında kusuveriyorum. malesef böyle.. sende böyle bi sorun yok sanırım.
şurubu içince anlıyorum doymamak nasıl bir şeymiş. yine başladım şimdi içmeye uzun süre kullanmayı düşünüyorum bakalım..

yeme alışkanlığım düzenlidir ekmeğimi de bol yerim. ama olmuyor işte. metabolizma da benle savaşıyor. ancak onun üzerine çıkacak kadar bu şurubu içince yiyebiliyorum..
ühüüüü :''((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…