• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iştahım çok,doğumdan sonra kilo aldım,yardım et ebru şallı..:))

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
621
41
İçel Mersin
kızlar doğum yaptım eve geldim,kolik molik derken 63 kiloydum. hamile kalmadan 61 dim boyum 1.70di. ama şimdi bebeğim 5,5 aylık 68 kilo olmuşum:(( emziriyorum. ebru şallı plates yapıyordu ya deneyen fayda gören var mı? neden emzirme döneminde kilo alınıor?

Amaaaan 68 kilo fazla değilki, verirsin emzirme döneminden sonra.

Doğumdan sonra kilo alanlardanım bende, hemde öyle böyle değil 10 kilo filan aldım her ikisindede, ama verdim gitti, salla ya:icecream:

şekerim bol bol su iç hem sütün artar hemde kilolarını yakar :)
bende 56 ile hamile kaldım 70 le doğuma girdim doğum sonrası 58 kilo verdim sonra 1 haftada uykusuzluktan 5 kilo daha verdim ve tabiki suyunda yeri çok büyük
bide benim iştahım kapandı o ayrı

Ben 60la hamile kaldım 80le doğuma girdim. 73 ile doğumdan çıktım. 1 ay sonra 69 oldum. Şimdi bebeğim 3 aylık 71 oldum. Emzirdiğim için çok acıkıyorum devamlı bişyler yemek istiyorum.
10 kilo daha vermem laazım
ama nasıll , boğazımı tutarak. :((

aranızda durumu en iyi olan benim sanırım :)) tabi ilerleyen aylarda bende homini gırtlak olmazsam :))

ebru şallıyı gördüm,atladım olaya

77 kilo hamile kaldım,ikiz hamilelikle 93 kilo doğuma gittim,ilk 10 gün içinde aldığım hamiellik kilolarını verdim,

kilo alırım almam,Ebru Şallı da kimmiş,uyuz hiç sevmiyorum yaaa hıh :dilcikar:

58 le hamile kaldım 66kiloyla doğuma girdim doğum esnasında 7kilo gitti sonrada 2 kilo verdim şimdi 57yim bebeğim 5aylık 50ye düşmem lazım ama kilolar gitmiyo:bbo:

biri de bana kilo nasıl alınır anlatabilir mi??? begüüüüüüüüüüm o iştahın yarısını bana gönder!!!!!!!!!!
hamilelik kilolarını zaten 10 günde vermiştim şimdi ben yorgunluktan eksiye düşmeye başladım.(pzt.işe başladım da :(( ) yemek yemeye halim kalmıyor,zaten acıkmıyorum da .((((

hamilelikte degilde emzirirken aserirmis kadinlar der annem hep :)) Ondan olabilir mi acaba, gerci ben hamileykende yiyodum , dogumdan sonrada bi farki olmadi :))

verirsin yavas yavas merak etme...

@cicek11 ne güzel 10 gündemi, ben 8,5 aydir 7,5 kilo verebildim... off off hihi

istahsızlık daha kotu bırsey herseyı ye ama yanında lıflı seyler yersen sende kılo olarak kalmaz
mesela baklava yedın yanında 2 hıyarı ıkıye kes tuzla ye bıse olmaz kılo yapmaz ben bu yolla 40 kılo verdım oyle bı alısıyokı vucut kılo vermeye 1 gr yagınm kalmayana kadar zayıflıyorsun

bi ben diilmişim demek:)))) hamileyken 6 kilo aldım..doğumdan sonraki haftalarda hamile kaldığımdan da 2 kilo zayıftım.sonra noolduysa oldu...birden iştehım açıldı we ben hamile kaldığım kaldığım kiloya geri çıktım..we daha sadece 2 ay oldu doğum yapalı..bu hızla gidersem halim harap:((( gerçi bunda en büyük etken petibör biliyorum..yemek yapcak waktim olmadığından açlıktan bütün gün petibör yedim..şekerli sütlü bisküwi bi güzel şişirdi..göbeğim de toparlanıyodu wazgeçti uyuz çıktı yine..ooff of...aylardır girmediğim depresyona böyle gircem anlaşılann..

istahsızlık daha kotu bırsey herseyı ye ama yanında lıflı seyler yersen sende kılo olarak kalmaz
mesela baklava yedın yanında 2 hıyarı ıkıye kes tuzla ye bıse olmaz kılo yapmaz ben bu yolla 40 kılo verdım oyle bı alısıyokı vucut kılo vermeye 1 gr yagınm kalmayana kadar zayıflıyorsun

nası 40??? bildiğinn 40??? hay maşallahhh...:))accık daha detaylı anlat şekerim naaptını:)

kızlar benim ikinci dogumum yaşım 26 dogum yapalı 4 ay oldu 78 ile doguma girdim şimdi 70 kiloyum 4 ayda 8 kilo vermişim yavaş kilo vermek daha iyiymiş ayrıca kilo vermek icin bişey yapmıyorum kızımı cok emziriyorum birde cok su iciyorum istemeden gitdi idal kilom 60 olsa yeter zaten miyon tipim var birde cıta gibi olursam cocuk gibi kalırım birde siz ebru şallıya takılmayın onun bünyesi yakıyor her insan bir degildir bence kilolu bayanlar ebru sallıya göre daha güzeller hıhhh

Back