Bebek Beslenmesi iştah

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zana_zana

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
847
246
35
ya bnim de kardeşim çok iştahsız hiç bişey yemiyo ayrıca çok hareketli bi öneriniz var mı????????

canım kardeş kac yaşında kız mı erkek mi
en güzeli sevdiği şeylere ağırlık vermek ve onlara ilavelerde bulunmak
ama şunuda tecrübelerime dayanarak söyleyimki ısrar hiç bi işe yaramıyo

Ben Oğlum Yemek Yimiyor Ya ölebilirim üzüntüden
Oda Sirf Beni üzmek Için Yapiyor Biliyorum Intikam Aliyor Heralde
Hep Hamburger Sosis Yenirmi Kuru Kkuru Sonrada Kabizliği Ile Uğraş öff Allahim Yardim Et Yaptiğim çeşitleri Bir Görseniz Komşulari çağiriyorum Komşunun çocuklari Bayram Ediyor Bizimki Orali Bile Değil

benim kızımda 3 yaşında bi kahvaltı güzel yapıyor sonra yemek falan yok, çok hareketli hiç oturmuyor çok üzülüyorum aç aç uyuyo gibi geliyor bana sürekli süt istiyor ve tuvaletini söylemiyor 6 aylık kardeşi var onu kıskandığı içinmi söylemiyor acaba ne yapmalıyım bana yardım edin.senağlama

canım kardeş kac yaşında kız mı erkek mi
en güzeli sevdiği şeylere ağırlık vermek ve onlara ilavelerde bulunmak
ama şunuda tecrübelerime dayanarak söyleyimki ısrar hiç bi işe yaramıyo

erkek 7 yaşında gerçekten ısrar hiç bi işe yaramıyo aksine daha da inat yapıyo :sm_confused: cevaplarınız için teşekkürler

Benim 5.5 yaşında anasınıfına giden bir oğlum var, görenler 2.sınıfa gidiyor der.
2 yaşına kadar götürmediğim dr., prof. kalmadı iştahsızdı. Bademcikleri alındı 2.5 yaşında şimdide oğlum yeme demekten bıktım. Masada bir şey bırakmıyo, tabi dişi keserse, sosis,kaşar, köfte, tavuk, et ver yesin ama sebze yemiyo.
Çok üzülüyorum kilo alacak diye.

canım benim kardeşini kıskandıgı için yapıyordur öyle kardeşiminde var seninkiler yasındayken aynı sorunlarla karşılaşmıştı şimdi kızı ilkokul 1 gidiyo ve kıskançlıgından olsa gerek biberonla süt içiyo ve annesinden bekliyo yemegi versinde yiyim diye çok üstüne düşme hayatım gecer inş en yakın zamanda

Arkadaşlar size bir sağlık personeli olarak minadeks şurup öneririm hem vitamin hem balıkyağı var içinde ve iştahıda açıyor hadi kolay gelsin

ben de seven seas şurup (vitamin ve balık yağı) bir de zinco şurup (çinko) veriyorum bir dene istersen belki faydası olur çünkü bir nebze de olsa iştah açıyor
yemeyen çocukla uğraşmak çok zor bir annesi bir de Allah bilir nekadar zor olduğunu
en azından seninki bir de büyük mantıklı açıklamalardan anlayabilir. Allah yardımcın olsun

ya bnim de kardeşim çok iştahsız hiç bişey yemiyo ayrıca çok hareketli bi öneriniz var mı????????

İNAN BENİM OĞLUMDADA BELİRLİ BİR DÖNEM BÖYLE İŞTAHSIZ VE HİÇ BİR ŞEY YEDİREMİYORDUM.AYRICA ÇOK KIZIYOR VE SİNİRLENİYORDUM.DAHA SONRA ÜZERİNE HİÇ GİTMEDİM,YEMİYECEĞİM DEDİĞİ ZAMAN HİÇ ISRAR ETMEDEN YEMEĞİNİ KALDIRIYORDUM.DAHA SONRA ACIKIP ZATEN KENDİSİ TIPIŞ TIPIŞ GELİP ANNE BEN ACIKTIM BANA MAKARNA YAPSANA DEYİP YERDİ.YANİ ONUN SEVDİĞİ ŞEYLER GENELDE,MAKARNA,ÇORBA,PATATES GB ŞEYLER OLDUĞU İÇİN EVDEDE HAZIR YAPARDIM.
ŞİMDİ İSE BİRAZ DAHA BÜYÜDÜ 3 YAŞININ İÇİNDE VE ARTIK ARABALARI SEVDİĞİ İÇİN HEP ARABALARLA İLGİLİ ŞEYLER ANLATARAK ONUN YEMEĞİNİ YEDİRİYORUM.

X