• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştah artışı

sedabysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
10
2
1
28
Kızlar daha 3 veya 4 haftalık hamileyim ama aşırı iştahım artmış durumda bu normal mi herşeyi yiyesim geliyor normal de iştah kapanmaz mı midemin bulanması lazım 😅🥺🥺

Kızlar daha 3 veya 4 haftalık hamileyim ama aşırı iştahım artmış durumda bu normal mi herşeyi yiyesim geliyor normal de iştah kapanmaz mı midemin bulanması lazım 😅🥺🥺
Hayir mide bulantisi 7 ve 8. Haftalarda oluyor. Bu haftalarda cok yoğun yaşanan belirtiler göğüs hassasiyeti, regl olacak gibi agri, kremsi akıntı, pembe turuncu lekelenmeler. Iştah ne zaman açılıyor bilmiyorum. Ama bulanti vs cok ileri haftalarda.

Normal normal başta yiyorsun sonra çıkartıyorsun ve ilk yediklerini hatırlamak bile istemiyorsun 😅 bol bol su iç de en önemlisi su 😉

Ay bulanmasın işte ne güzel ben hiç bişey yiyemiyorum iştahsız çocuklar gibi oldum çim çim tabak bana bakıyor ben tabağa. Bebe beslenemiyor diye ağlayıp duruyorum.

Hayir mide bulantisi 7 ve 8. Haftalarda oluyor. Bu haftalarda cok yoğun yaşanan belirtiler göğüs hassasiyeti, regl olacak gibi agri, kremsi akıntı, pembe turuncu lekelenmeler. Iştah ne zaman açılıyor bilmiyorum. Ama bulanti vs cok ileri haftalarda.
Evet tam bu belirtiler var bende 5. Haftadaymısım

Mide bulantısı kimisi erken yaşadığını söylüyor bende 6-7 haftalarda oldu sonra 10. Haftaya kadar rahattı sonra bı başladı kusmaktan öldüm
4. Aydan sonra mide bulantısı olmadığı için iştah açılıyor ama fazla yemeyin zaten bebek ıhtıyacı olanı alıyor önce ona gidiyor gerı kalan size kalıyor ortalama 4. Ayda galıba 300 kalorıydı fazla yenmesi gereken kalorı fazlası yağ olarak depolanıyor

Back