• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İst. JFK yada NEXUS a giden var mı ?

Papatyaaaaaa

♥♥♥
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
43
0
36
İstanbul
Kızlar istanbulda JFK ya yada nexus a giden var mı??
ben pazartesine randevü aldım jfk dan ama memnun kalan var mı merak ediyorumm
bikini ve koltuk altı düşünüyorum
yalnız ben koyu kızılım tüylerimde koyu kızın bazı yerlerde daha açık kızıl sert tüyler ama çok fazla değil
benim durumumd aolan var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok çokkk sevinirim :2:

slm
ben jfk ya gıttım 4 seans yuz bolgesı ıcın ama benım tuylerım cok ınce oldugundan cok bır etkısını goremedım ama kardesım koltuk altıı ıcın gıdıyor 2 seansı onunda makınaalarını daha yenı degıştırdıler yapan bayanda cok tatlı bırı bı dene ıstersen...

bakırköy yaşar hastanesini bende çok duydum. Bi görüşmek faydalı olabilir. Bana hastane ismi gerçekten güven veriyor en azından bir sorun çıktığında hastanenin adı var güzellik merkezleri çok çabuk kapanıp kaybolabiliyorlar. Diye düşünüyorum. umarım bir aksilik yaşamam bide fiyatlar nedir kızlar ??

bakırköy yaşar hastanesini bende çok duydum. Bi görüşmek faydalı olabilir. Bana hastane ismi gerçekten güven veriyor en azından bir sorun çıktığında hastanenin adı var güzellik merkezleri çok çabuk kapanıp kaybolabiliyorlar. Diye düşünüyorum. umarım bir aksilik yaşamam bide fiyatlar nedir kızlar ??

Aynen ben de o yüzden hastaneye yaptırmak istiyorum bu dediğim hastanelerde 20 yıldır aynı yerlerinde kapatıp gitme ihtimaller yok öyle kolayca uyduruk güzzellik merkezleri gibi ama hangisine gitsem ona karar veremedim açıkçası????

Ben şimdi jfk dan geliyorum gayet temiz bir ortam ve 4-5 tane makinaları var kız tektek gösterdi ve sarı ince tüyleri görebilen bi makina almışlar yeni. Ve çok kalabalık giden gel full dolular çok şaşırdım. Tüylerinden kurtulmak isteyen çok bayan varr :))))
Ben sarışınım kesin bitermi param boşa gitsin istemem dedim % 90 herkesin bitiyor kalan cılızlarıda kendiniz halledebilirsiniz dendi ayrıca giden tüylerin geri gelme ihtimali yokmuş.:58:

Ben şimdi jfk dan geliyorum gayet temiz bir ortam ve 4-5 tane makinaları var kız tektek gösterdi ve sarı ince tüyleri görebilen bi makina almışlar yeni. Ve çok kalabalık giden gel full dolular çok şaşırdım. Tüylerinden kurtulmak isteyen çok bayan varr :))))
Ben sarışınım kesin bitermi param boşa gitsin istemem dedim % 90 herkesin bitiyor kalan cılızlarıda kendiniz halledebilirsiniz dendi ayrıca giden tüylerin geri gelme ihtimali yokmuş.:58:

memnun kaldın yani canım hastaneden di mi? Fiyat konusunu konuştunuz mu? benim tüylerim genel olarak kalın sert siyah ama mesela göbeğime filan da yaptırmak istiyorum ben ordakiler ince tüy gibi onları da görür mü acaba genede ince tüyleri görmüyor tam tersine çoğaltıp kalınlaştırıyor diyorlar da lazer epilasyon için. Bir de hangi makineler var canım alex, ndyg ve diod mu lazer tipler? Ayy ne çok soru sordum yav. :9:

Son düzenleme:
memnun kaldın yani canım hastaneden di mi? Fiyat konusunu konuştunuz mu? benim tüylerim genel olarak kalın sert siyah ama mesela göbeğime filan da yaptırmak istiyorum ben ordakiler ince tüy gibi onları da görür mü acaba genede ince tüyleri görmüyor tam tersine çoğaltıp kalınlaştırıyor diyorlar da lazer epilasyon için. Bir de hangi makineler var canım alex, ndyg ve diod mu lazer tipler? Ayy ne çok soru sordum yav. :9:

cnm fiyatı ben fazla bekliyordum çok iyi fiyatları bencee yeni olan tüm makinalarından var elx de var ama bide alexden sonra çıkan makinalarda var her tüyü gören makinalar ismini söyledi dee ben aklımda tutamadım şuan ne desem yalan olur yani. Göbeğindekileri de görür sanırım çünkğ ben özellikle sordum ben sarışınım tüylerimde sarı boşa gelmek istemiyorum kesin bişey söyleyin diye kız aban o yeni makinayı gözterdi bu makinada sorun olmaz her tüyü görüyor diye. Bakalım ben çok araştırdım beni ikna edebildi sonuçta inş. öyle olur :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back