Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ordan rapor çıkarıyorum. Bahçeci de olacak bizim tedavimiz. Orda geçerli ama çok küçük bi miktar 3200 lira indirimiMERHABA ARKADAŞLAR,
BEN ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDEN TÜP BEBEK İÇİN RAPOR ÇIKARTACAĞIM. RAPORUMU İSTANBUL DA SGK ANLAŞMASI OLAN ÖZEL Bİ YERDE YAPTIRMAK İSTİYORUM. GİDİP BAŞARILI OLDUĞUNUZ YER VARSA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM .
Ben de ordan rapor çıkarıyorum. Bahçeci de olacak bizim tedavimiz. Orda geçerli ama çok küçük bi miktar 3200 lira indirimi
Biz doktorumuzdan çok memnunuz. Medicalpark hastanesine gittik önce azospermi olduğu için aşılama gibi birşey yapılacak size dendi. Ama tüp bebek degil bu halk arasında herşeye tüp bebek diyorlar dedi doktor. Karar verin gelin dedi bize. Biz de 1 hafta sonra gittik tedaviye başlayalım dedik.doktor da 3. Kata inin tüp bebek yapılacak size dedi. Ve hiç bir tedavi uygulamadan hemen tese ameliyatına alacaklardı. İçimize sinmedi bahceciye gitmeye karar verdik. Zaten orda 2 tane de arkadaşımız tedavi görüp bebek sahibi olmuştu. Ancak biraz pahalı diye gitmeyi düşünmemiştik başta.Birçok yerde bahçeciyi gördüm. Çok mu iyi ? Bende ramaazan sonrası düşünüyorum
Merhaba bende 3 yıl ugrastigim için yazma gereği duydum 1.5 yil özel bir hastanede ilaç tedavisi gördüm daha sonra 1.5 yıl Medicalpark Çanakkale'de ilk önce ilaç sonrada aşılama tedavisi gördüm git tüp bebek yaptır uğraşma demislerdi ama inanmamistim bahceciye gittik doktorum Mehmet reşit asoglu şeker gibi bi insan şükürler olsun ilk seferdede tuttu sürecin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum ve ondan yazıyorum şimdiki aklım olsaydı direk gider tüp bebek yaptirirdim inşallah hiç bir sorun olmadan hepimiz sağ salim kucagimiza alırızBiz doktorumuzdan çok memnunuz. Medicalpark hastanesine gittik önce azospermi olduğu için aşılama gibi birşey yapılacak size dendi. Ama tüp bebek degil bu halk arasında herşeye tüp bebek diyorlar dedi doktor. Karar verin gelin dedi bize. Biz de 1 hafta sonra gittik tedaviye başlayalım dedik.doktor da 3. Kata inin tüp bebek yapılacak size dedi. Ve hiç bir tedavi uygulamadan hemen tese ameliyatına alacaklardı. İçimize sinmedi bahceciye gitmeye karar verdik. Zaten orda 2 tane de arkadaşımız tedavi görüp bebek sahibi olmuştu. Ancak biraz pahalı diye gitmeyi düşünmemiştik başta.
Hayırlısı olsun bende zeynep kamilde rapor çıkardım ben rapor geçen ali osman koyuncuoğlunda tedavi gördüm çokta memnun kaldımMERHABA ARKADAŞLAR,
BEN ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDEN TÜP BEBEK İÇİN RAPOR ÇIKARTACAĞIM. RAPORUMU İSTANBUL DA SGK ANLAŞMASI OLAN ÖZEL Bİ YERDE YAPTIRMAK İSTİYORUM. GİDİP BAŞARILI OLDUĞUNUZ YER VARSA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM .
Merhaba bende 3 yıl ugrastigim için yazma gereği duydum 1.5 yil özel bir hastanede ilaç tedavisi gördüm daha sonra 1.5 yıl Medicalpark Çanakkale'de ilk önce ilaç sonrada aşılama tedavisi gördüm git tüp bebek yaptır uğraşma demislerdi ama inanmamistim bahceciye gittik doktorum Mehmet reşit asoglu şeker gibi bi insan şükürler olsun ilk seferdede tuttu sürecin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum ve ondan yazıyorum şimdiki aklım olsaydı direk gider tüp bebek yaptirirdim inşallah hiç bir sorun olmadan hepimiz sağ salim kucagimiza alırız
Benim eşimden hiç sperm yok azospermi yani 3 kere farklı yerlerde örnek verdi hep sonuç sıfır. Zaten aşılama olmazmış azospermi de tüp bebek yapılırmış. İyi ki banceciye gittik. Medicalpark Bahçelievler’de başlatmadık birşey. Boşuna zaman kaybı olacaktı paramız da gidecektiMerhaba bende 3 yıl ugrastigim için yazma gereği duydum 1.5 yil özel bir hastanede ilaç tedavisi gördüm daha sonra 1.5 yıl Medicalpark Çanakkale'de ilk önce ilaç sonrada aşılama tedavisi gördüm git tüp bebek yaptır uğraşma demislerdi ama inanmamistim bahceciye gittik doktorum Mehmet reşit asoglu şeker gibi bi insan şükürler olsun ilk seferdede tuttu sürecin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum ve ondan yazıyorum şimdiki aklım olsaydı direk gider tüp bebek yaptirirdim inşallah hiç bir sorun olmadan hepimiz sağ salim kucagimiza alırız
Biz doktorumuzdan çok memnunuz. Medicalpark hastanesine gittik önce azospermi olduğu için aşılama gibi birşey yapılacak size dendi. Ama tüp bebek degil bu halk arasında herşeye tüp bebek diyorlar dedi doktor. Karar verin gelin dedi bize. Biz de 1 hafta sonra gittik tedaviye başlayalım dedik.doktor da 3. Kata inin tüp bebek yapılacak size dedi. Ve hiç bir tedavi uygulamadan hemen tese ameliyatına alacaklardı. İçimize sinmedi bahceciye gitmeye karar verdik. Zaten orda 2 tane de arkadaşımız tedavi görüp bebek sahibi olmuştu. Ancak biraz pahalı diye gitmeyi düşünmemiştik başta.
Olabilir hiç duymadım öyle birşey. Benim iki tane arkadaşım daha doğrusu tanıdığım diyeyim Bahceci de bebek sahibi oldu. Bir tanesinin 4. Denemesiydi hatta. İlk 3 denemeyi medicalparkta yaptırmıştı. Bahçeci de çok masraflı bir yer eğer çok masraf yapabilecekseniz oraya başlayın derim ben. Tedaviniz yarım kalmasınMaalesef biraz araştırınca 2018 yılında bahçeci nin ismi bir embriyo karısıklığına karışmış. Oyüzden aklım karıştı
Bir de sıkıntı eşinizseyde tese ameliyatı falan olacaksa önce mutlaka tedavi olsun hemen ameliyat masasına yatmasın. Bunu çok araştırdım ve tecrübe edinen herkesin dediği şey aynıydı tese den önce mutlaka tedavi olunması gerektiğini söyledilerMaalesef biraz araştırınca 2018 yılında bahçeci nin ismi bir embriyo karısıklığına karışmış. Oyüzden aklım karıştı
Bir de sıkıntı eşinizseyde tese ameliyatı falan olacaksa önce mutlaka tedavi olsun hemen ameliyat masasına yatmasın. Bunu çok araştırdım ve tecrübe edinen herkesin dediği şey aynıydı tese den önce mutlaka tedavi olunması gerektiğini söylediler
Bence bahcecide degil de Zeynep kamilde falan deneyim önce. Çünkü benim eşimde de varikosel var ve hiç sperm yok.Eşimde varikosel var ama sperm 3,5 milyon.
Benim AMH değerlerim iyi . Gittiğim doktorlar bu değerlerle dogrudan tüp bebek deneyebileceğimizi söylüyorlar.
Açıkcası aklımız çok karışık , Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yani bizim durumumuz daha vahim olduğu için işimizi sağlama alıp en iyi yere gitmeyi tercih ettik. İyi ki de gittik doktorumuzdan çok memnunuzBence bahcecide degil de Zeynep kamilde falan deneyim önce. Çünkü benim eşimde de varikosel var ve hiç sperm yok.
çok sevindim orda geçerli değil demişti arkadaşım. yanlış bilgi edinmiş demek ki. çok duyuyorum orayı iyi bi yer demek ki. kaç tl üzerinden 3200 indirim veriyolar peki inş çok pahalı değildir .Ben de ordan rapor çıkarıyorum. Bahçeci de olacak bizim tedavimiz. Orda geçerli ama çok küçük bi miktar 3200 lira indirimi
hamile kalabildiniz mi ? birde doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim ?Benim eşimden hiç sperm yok azospermi yani 3 kere farklı yerlerde örnek verdi hep sonuç sıfır. Zaten aşılama olmazmış azospermi de tüp bebek yapılırmış. İyi ki banceciye gittik. Medicalpark Bahçelievler’de başlatmadık birşey. Boşuna zaman kaybı olacaktı paramız da gidecekti
12 bin TL üzerinden oluyor indirim. Rapor çıkardığınızda zaten ilaçlarınızın da % 80 gibi miktarını da devlet karşılıyorçok sevindim orda geçerli değil demişti arkadaşım. yanlış bilgi edinmiş demek ki. çok duyuyorum orayı iyi bi yer demek ki. kaç tl üzerinden 3200 indirim veriyolar peki inş çok pahalı değildir .
Biz tedaviye Aralık ayında başladık eşim ilaçlarına devam ediyor. Mayıs ayında gidicez bize program yapacak ameliyat için. Geçen hafta sperm örneğinde gene hiç sperm bulunamadı çünkü. Bütün süreci yazarım zaten buraya gene. Eşimin doktoru Prof Bülent Erol. Kendisi çok pozitif ve ilgili bi doktor. İyi ki karşımıza çıktı. Benim doktorum Cem Çelik. Sizin probleminiz neydihamile kalabildiniz mi ? birde doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim ?
Merhabalar acaba özel değilse sorununuz neydi?Merhaba bende 3 yıl ugrastigim için yazma gereği duydum 1.5 yil özel bir hastanede ilaç tedavisi gördüm daha sonra 1.5 yıl Medicalpark Çanakkale'de ilk önce ilaç sonrada aşılama tedavisi gördüm git tüp bebek yaptır uğraşma demislerdi ama inanmamistim bahceciye gittik doktorum Mehmet reşit asoglu şeker gibi bi insan şükürler olsun ilk seferdede tuttu sürecin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum ve ondan yazıyorum şimdiki aklım olsaydı direk gider tüp bebek yaptirirdim inşallah hiç bir sorun olmadan hepimiz sağ salim kucagimiza alırız
Biz tedaviye Aralık ayında başladık eşim ilaçlarına devam ediyor. Mayıs ayında gidicez bize program yapacak ameliyat için. Geçen hafta sperm örneğinde gene hiç sperm bulunamadı çünkü. Bütün süreci yazarım zaten buraya gene. Eşimin doktoru Prof Bülent Erol. Kendisi çok pozitif ve ilgili bi doktor. İyi ki karşımıza çıktı. Benim doktorum Cem Çelik. Sizin probleminizbenim amh 0,89 o sebeple tüp önerdiler