Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İst da bildiğiniz iyi bi diş doktoru varmı yazarsanız sevinirim
dişimden memnun değilim lamine tedavisi olmuyo.tel veya porselen diolar.ama ben öndeki tek dişimden memnun değilim napıcam.netten araştırıyorum ama bulamıyorum.
canım o zaman sana soğanlıkta bir doktor önerebilirim.. doktor Mesut Mutlu kendi muayenehanesi var.. Çok iyi ve eli hafif bir doktordur, kesinlikle tavsiye ederim..
bahçelievlerde'ki özel medicana diş hastanesini şiddetle önerebilirim. çok itinayla ve özenle bakıyorlar. Benim herhangi bir sorunum olduğunda başka bir yer aramıyorum valla
Canım ne kadara yaptırmıştın acaba? Ne kadar sürdü tedavin? Ben de diş teli taktırmak istiyorum fakat maddi durumdan dolayı bir türlü taktıramadım.Dişlerim baya sorunlu benim dolayısıyla kaliteli,ilgili bir ortodonti uzmanına yaptırmak isterim bir de fiyat uygun olursa çok iyi olur benim için.Doktorun nasıl ilgili biri miydi?