• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İst da bildiğiniz iyi bi diş doktoru varmı yazarsanız sevinirim

beybifeys

doktorunuz sizlerle
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
232
0
46
İstanbul
dişimden memnun değilim lamine tedavisi olmuyo.tel veya porselen diolar.ama ben öndeki tek dişimden memnun değilim napıcam.netten araştırıyorum ama bulamıyorum.:50:

kadıköy de osman nursallı öneririm ben ful porselen yaptırdım ona sonuç süper artık gülmekten korkmuyorum

Ümraniye Santralde ...Dr.Sebile Kabil...

Böyle eli hafif bir doktor görmedim..Özel muayenehanesi var...

İlgi , Alaka on numara.........

benim de yakacık civarında bir diş doktoruna ihtiyacım var. fiyatı uygun ama düzgün iş yapan bi doktor bilen varsa ben de tavsiye isterim...

canım o zaman sana soğanlıkta bir doktor önerebilirim.. doktor Mesut Mutlu kendi muayenehanesi var.. Çok iyi ve eli hafif bir doktordur, kesinlikle tavsiye ederim..

bahçelievlerde'ki özel medicana diş hastanesini şiddetle önerebilirim. çok itinayla ve özenle bakıyorlar. Benim herhangi bir sorunum olduğunda başka bir yer aramıyorum valla:61:

ferdi allaf ı oneririm bn onda tedavi olmustum

Canım ne kadara yaptırmıştın acaba? Ne kadar sürdü tedavin? Ben de diş teli taktırmak istiyorum fakat maddi durumdan dolayı bir türlü taktıramadım.Dişlerim baya sorunlu benim dolayısıyla kaliteli,ilgili bir ortodonti uzmanına yaptırmak isterim bir de fiyat uygun olursa çok iyi olur benim için.Doktorun nasıl ilgili biri miydi?

32 diş hastanesinde aynı zamanda sahibide mehmet ali özer'i şiddetle öneriyorum.yeri beşiktaş akaretlerde

Back