selam... ben 6 ay önce memeden süt gelmesi sebebi ile doktora gittim ve prolaktin yüksek çıktı... sonra samatya devlet hastanesine gittim.. emar, kan ve hormon tahlilleri vs.. derken endokrin bölümüne
bir türlü ulaşıp adam gibi tedaviye başlayamadım.. ama özel hastanede kadın doktorum vardı ki güveniyordum kendisine
devlet hastanesi ve özel hastane arasında gittim geldim. 6 ay sonunda prolaktin düştü.. fakat tekrarladı. emar istendi tekrar... 3,8mm bir adenomcuk tesbit edildi... bende araştırdım ve özel muayenesi olan mustafa gürkan taşkale'ye gittim. 1 gün önce görüştük kendisiyle, dosyamı verdim inceledi ama ben gösterdim şurada bu vardı baktınız mı? - hayır --- e bakın lütfen --- bu ne demek oluyor şimdi ne olmuş benim neyim varmış sorularıma adam gibi cevap vermedi.... hızlı soru sorup hızlı cevap bekledi... bende hızına yetişemedigim için cevaplar karıştı ve en sonunda demin sen buna evet dememiş miydin ne geldik... bende hayır buna degil buna evet demiştim dedim ve isterseniz hikayeyi tekrar edeyim diyince... - hayır bir daha tekrarlamanı istemiyorum diyince
benim şalterlerim attı
ne demek dinlemek istemiyorsunuz? dinleyecekseniz çünkü ben dinlenmek istiyorum ve cevap almak istiyorum bunca ayı belirsizlik ile gecirdim ve şimdi size geldim. dedim ve gerginlik oldu tabi aramızda... işinde ne kadar iyidir bilmiyorum.. bunu zamanla anlayacagım... benden macroprolaktin testi istedi.. bakalım sonucu aldıgımda tekrar gidicem ve 2. görüşmemizde de eger gerginlik olup güvensiz bir hasta doktor ilişkisi olursa tedavi sürecimi onunla gecirmemin bana bir faydası olup -olmayacagını anlayacagım. ama inanın gittiğime birazcık pişmanım... bana bu test bir yerde yaptırılır diyip bir kart verdi.. bende giitim o laboratuara ve 140 tl fiyat verdiler ve kapanış saatinde yetiştigim içinde kapatıyoruz dediler..
tabi kapıda kaldım.. neyse akşam evde netten baktım ve şişlide bir yer daha buldum aradım 90 tl fiyat verdiler... bugun gittim paşa paşa kanımı verdim... doktorun sekreterini aradım ve bu testi başka yerde yaptırmamım sakıncası olup olmadıgını sordum? kadın da sorun olmaz yeterki doktor beyin istedigi olsun dedi... onay da aldım... kanı alan hemşireye de sordum.. bunun farklı bir labr. yapılması neyi değiştirir? hemşire hiç bir şeyi değiştirmez.. belki farklı bir yöntem ile testi yaparlar ama sonuç aynı olur dedi... şimdi doktor bey bu testten memnun kalacak mı? onu da göreceğim... inanılmaz pimpirikliyim ve doktorların kasap olduklarını ve para tuzaklarını çok iyi bildigimden bir türlü onlara inanamıyorum...doktorluklarına ve yönlendirmelerine inandıklarımda fos cıktı
hepten inancımı kaybettim.... uzm. dokt. gürkan taşkaleyi mustafa beyi tavsiye eder misin? diye soracak olursanız beklentileriniz ne olduguna bağlı
belki işinde iyidir ama hasta ilişkisi kötü. yalnız eger uzun bir tedavi sürecinde anlaşabildiginiz ve inanabileceginiz bir doktor secmek gerekiyor sanırım?
ve bir sorum olacak mine adaş okmeydanı araştırma hastanesinde hala duruyor mu? telefon actım özeline nisanın 6 sında doktor gelcek dediler ama soramadım hala devlet hastanesinde görev yapıyor mu diye ??? bilen varsa yazarsa sevinirim...