• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ist. avrupa yakasında hsg yi en iyi nerede çektirebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
arkadaşlar karar verdım cektırmek istıyorum eğer bu ay da olmassa hamılelık ki klomen kullanmıştım ama dr olmayabılır demişti eğer olmassa artık çektıreceğim 2 ay yaz tatılını memleketımde bunu düşünerek bu korkuyla gecıremem 1 haftadır gecelerı uyuyamıyorum dun gece de dahil olmak üzere psikolojim çok kötü ama ne olacaksa olsun dıyorum artık bana yardımcı olursanız cok cok sevınırım sağolun

canım bende ist avrupa yakasındayım...benimde çekilmem gerekiyor 3 ay önce istedi doktor ama bir türlü çekilemedim...ama dogru yeri bulamadıgımdan degil..maddi olarak birkaç aydır iyi degiliz tamda üzerine geldi yani anlayacagın...birde biraz korkuyorum ama sorun degil çünkü iyi biryer biliyorum...bakırköy radyomar için çok iyi diyorlar.diger yerlerden biraz farklı fiyatı ama agrısız sızısız rahim filmi diye reklamı da vardı bu sitede bi ara..doktorumda orayı tavsiye etmişti...normalde rahimi hafif aşagıya çekerek ilaçlı suyu püskürtüyorlar ya,burada son teknoloji aletlerle rahime herhangi bir zorlama olmadan ilaç veriliyormuş...ben çekilecegim zaman oraya gidecegim canım...fiyatı da 3 ay önceki araştırmama göre 280 tl...

çok teşekkür ederım canım sağol

ben başka yerlerde 400-500 anestezili dıye duymuştum iiymiş o zaman

canım ben avcılar hospitalde çektirdim anesteziyle çekiyolar memnun kaldım

gercektenmı ssk lımıydı canım fılmın guzel çıktı mı hanı skopi dıye bı alet varmış onun olması gerekmış kaç lira odedın yazarmısın?

fındıkzadede radyotom radyomar var korkulacak bı durum yok maddı anlamda problem yoksa gıt cektır kendınede ezıyet etme canım. ben 3 ay once cektırdım 15 dk lık bısey cokda yardımcı oluolar ıslerını cok ıyı yapıyolar.aradas yazmıs 280 dı ben cekılırken

gercektenmı ssk lımıydı canım fılmın guzel çıktı mı hanı skopi dıye bı alet varmış onun olması gerekmış kaç lira odedın yazarmısın?

canım ssk ile 90 ödedim ben.normalde 250 liraymış.filim temiz çıktı çok şükür tüpler açık
ben alet falan görmedimki canım ya masaya yattım gerisini hatırlamıyom
uyandım herşey bitmişti

ben de esenler güneş hastanesinde çektirdim 3 ay önce. gayette güzel çekmiş. ssk ile 20 tl falan vermiştim. yanlız anestezi önermiyor doktorlar ben anestezisiz oldum. biraz can yakıyor ama buna dayanamazsak doğuma nasıl dayanıcaz dimi:) hepi topu 10-15 dk. sürüyor. ağrı çekilen kısmı o kadar bile değil. anestezi almaya değmez bence.

slm kızlar bende çekilcem hsg ama çok tırsıyorum çünkü evliliğimin ilk 2 ayı vajinusmus sorunu yaşadım halen arada bi ağrım yaşıyorum ilişki esnasında bide benim vajinam çok dar drum çok fazla esnemediğini söyledi işte bu yüzden lokal anestezi istiyorum araştırdım küçükçekmece de dr sadık ahmet hastanesi var özel ssk bagkur falan geçmiyor ama anestezi ile fiyatı 220 ytl yalnız ben daha az para ödemek istiyorum bagkurumda var niye yararlanmayımki acaba devlet hastanesinde lokal anestezi fiyatını ödeyip çektiremezmiyim ne kadardırki devlette anestezi fiyatı

Back