• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İST Avr. yakası gop fatih olabilir türbanlı gelin başı ve makyajı??

kaçak84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
92
5
86
Antalya
Arkadaşlar bir ay sonra nikahım var kuaför araştırıyorum fakat fiyatlar bana çok yüksek geldi.güzel de olmasını istiyorum gop, eyüp ya da fatihte uygun fiyata mesela 200 tl den aşağı bi fiyatta güzel gelin başı ve makyajı yapabilen bir yer biliyorsanız lütfen yardım ediiin... boshayallersmile

bence özel bi yer arama canım
ben eyüpte yaptırmıştım öylesine sokak arası ufak bir koaförde 100liraya, istediğim gibi olmuştu
az buçuk anlayan herkes yapıyor türbanı

ama makyajımın profesyonel olmasını istiyorum bunun için de çok sıradan bir yer olsun istemiyorum :uhm:

Canım aslında tam anlattığın gibi bir yer var ama sana uzak sanırım. Florya/ Bakırköyde. Ama tek kelimeyle muhteşem özgün tasarımları var canım . İsmi de Ayşe kuaför . Arkdaşımınki orda olmuştu . zaten sadece türban yapıyorlar. Sana anlatamayacağım güzellikte ama hayran kalırsın. internette araştır bak kataloglarına. Ayşe kuaför diye yerimseniben

ama makyajımın profesyonel olmasını istiyorum bunun için de çok sıradan bir yer olsun istemiyorum :uhm:

anladım canım ama makyaj konusunda ben kimseye güvenmiyorum benim düğünde de nişanda da makyajımı ablam yaptı
kendi nişanında dünyayı araştırdı ,sözde iyi bi kuaföre gittik porselen makyaj için kendi yapsa daha iyi olurdu delikafaduldendelikafadulden
o yüzden canlı örnek görmeden güvenme kuaföre

ve bi tavsiye
tesettürlü gelinlikle başlı başına abartı duruyor o yüzden başını sade yaptır ,aksi karman çorman bir görüntü oluyor sadece ve makyajı da az yaptır beyaz gelinlikle ağır makyaj hakikaten boya küpüne batırılmış gibi oluyorhihoyyythihoyyyt
ben az öyle olmuşum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

evet aynen katılıyorum sana sade ama güzel olsun bir yer var bildiğim arkadaşım orda yaptırmıştı makyajını çok beğendim çok doğal ve yerindeydi ama pazarlıkla 200 tl ye indiler en aşağı o da bana çok gibi geldi kararsızım... bilmiyorumkismile

Canım aslında tam anlattığın gibi bir yer var ama sana uzak sanırım. Florya/ Bakırköyde. Ama tek kelimeyle muhteşem özgün tasarımları var canım . İsmi de Ayşe kuaför . Arkdaşımınki orda olmuştu . zaten sadece türban yapıyorlar. Sana anlatamayacağım güzellikte ama hayran kalırsın. internette araştır bak kataloglarına. Ayşe kuaför diye yerimseniben

gerçekten uzak bana.. baktım sitesine ama bişey anlamadım.. bence pahalı biryerdir arkadaşın kaça yaptırmıştı?

Gaziosmanpaşa da oturuyorum 500 evlerde aylin bayan kuaförü yıllardır ondan başka kuaföre gitmem makyajı bir harika ve eğer daha önce adını duyduysan profesyonel makyajda kryolan ürünlerini kullanıyor bende kapalıyım ve bayramdan sonra nişanım var ona gitmeyi düşünüyorum istersen bi gidip görüşebilirsin güvenebileceğin bir yer

Back