ıst anadolu yakası kartala yakın dr ltfen yardım?

hanimeliii

SABRET-ŞÜKRET-DUA ET 🧿Gerisi Gelir...
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
141
66
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizlerden önerılrınızı bıldıklerınızı duyduklarınızı benımle paylaşmanızı rıca edıyorum
yenı hamıleyım ve doktor arastırıyorum. Sızın bıldıgınız ıst anadolu yakasında çok ıyı bır kadın dogum uzmanı varmı lutfen tecrubelerınızı benımle paylaşın çok kararsızım bır doktora 5 kışı çok ıyı dıyorsa 3 kişi hastaneyı doktoru yerden yere vuruyor ve kafam çok karıştı şuan avıcenna umut hastanesı doktor fatıh bırol' a gıdıyorum ama dedıgım gıbı kafam çok karısık

şimdiden herkese çok tşk ederım kızlar

Canımpendik şifa hastanesinde azize Turhan ben ona gidiyorum çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Birde Maltepe bölge de merve Barbaros var bir önceki doktorumda oydu ama ikamet değiştirdiğimden dolayı şimdi azize Hanım'a gidiyorum ikisini de tavsiye ederim

tşk ederım mervecım degerlendırcem çok sagolll bırtek sen fıkır verdın zaten allah razı olsun bı arastırma yapım hemen

nene hatun (medicine hospital) neslihan şeker gerçekten çok tatlı bi kadın ama çok hastası var. ben ilk başlarda ona gidiyodum ama sıra beklemek zor geldi çünkü küçük bide çocuğum var. ama senin gittiğn hastanede çok iyi diye duydum

Bende 7 ayima kadar surekli iyi bir doktor aradimm hicbirinden memnun kalamamistim ama suan pendik remedy hastanesinin karsisinda medet yilmaz var oraya gidiyorum ve cok memnunum doktor cok ilgili ve cok bilgili insanin icini rahatlatiyor kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…