• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsizlik kursa gitme kararı sizce hangisi

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.354
352
123
Merhaba kızlar.Ben üç aydır boştayım.Üç senelik bir sekreterlik deneyimim oldu.İşten çıktıktan sonra aklımda önce haftasonu olmayan iş bulup kursa gitmek vardı.Ama bir türlü iş kısmet olmadı ben de bu arada kurstan vazgeçtim gitmek istemedim.Şimdi kursa gitmeye karar verdim hem sertifikam olur hem birşeyler öğrenirim çünkü bütün gün evde oturup ilanları inceleyip görüşmeye gitmekle olmuyor.Ama hangi kursa yazılacağıma karar vermedim.Aklımda iki tane kurs var yönetici asistanlığı ya da bilgisayarlı muhasebe.Benim gönlüm asistanlık kursuna gitmekte bazı kurslarda yönetici asistanlığının içinde muhasebe dersi de veriyorlar.Sizce hangisine gitsem daha yararlı olur asistanlık mı yoksa muhasebe kursuna mı.

İş kur kursiyerlerine para veriyor diye duymuştum .
Bi araştırın bence .
Kurslar hakkında bilgim yok ama .

Tabiki muhasebe muhasebenin alanı daha geniş iş bulman daha kolay olur ilk başta az paraya çalışsamda ama patronun kaliteli olması şart

Bencede iskurun kurslarina basvurun hem sonrasinda is imkaanida oluyor hem de aylik 450 tl aliyosun harclik olur

özel kurslar var kızlar istanbulda yaşıyorum ismek kursuna arkadaşım gitti memnun kalmadı.Ama asistanlık daha mantıklı mı bilmiyorum arada kaldım muhasebeye ait bir temelim yok ve muhsebe biraz daha kapsamlı ve öğrenmesi biraz daha zor.Kararsız kaldım

asistanlık kursunda ne veriyorlar ders olarak? muhasebe daha mantıklı değil mi? asistan olarak işe girenler zaten kurssuz da o işleri bulabiliyorlar ki, o kursun size iş bulmanıza katkısı ne olacak? boşu boşuna zaman öldürmeyin

Tabiki muhasebe

muhasebe kursuna gidip temel bir eğitim al ben de muhasebe mezunuyum.
( hesap planı dışında )Hiç bişey i okulda öğrenmedim, kurs referanslı iş bulman daha kolay olacaktır.
Bir sekreter / Yönetici Asistanı olmaktansa , muhasebeci olman daha nitelik sebebi bence...

Aynen ben de yarın kursa yazılıyorum muhasebe kursuna umarım faydası olur.

Back
X