• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

ilk 3 nedir mesela ?asla vazgeçmem dediğiniz...
konu sahibi olarak ben başlayayım
Narsico Rodriguez (pembe ya da siyah hiç farketmez hastasıyım)
LR markasını duyan varsa karolina kurkova (beyaz olanı) Allahım sümbül kokuyor resmen
Eskise de asla değişmem dediğim escada magnetizm.

chloe signature alırdım diğer ikisinden emin değilim, şu aralar zevklerim çok değişken evdeki başka hiçbir kokum vazgeçilmez gelmiyor. gözüm dışarda :KK45:

Kuzum parfüm adi mi paylaşıyoruz:) çıksa sevdiğimiz kokuları mi :))

chloe signature alırdım diğer ikisinden emin değilim, şu aralar zevklerim çok değişken evdeki başka hiçbir kokum vazgeçilmez gelmiyor. gözüm dışarda :KK45:
chloe signature u seviyorsan bence kesin noa yı da alırdın.avondan pur blancayı bile hatta:KK52: avon pur blanca bence dünyanın en temiz kokularından birisi..tek problemi kalıcı olmaması ve silajının olmaması...

yani mesela ıssız adaya düşsen en sevdiğin 3 koku neleri alırdın?çünkü ıssız adaya düşersek en önemli şey bu aç kalmak falan değilki?:spor:
Kuzum yani şunu demek istedim parfüm markasi mi paylaşıyoruz yoksa hani atıyorum çiçeksi odunsu mu mesela :)

Gucci rush kesin alirdim ama sıkmazdim...:D yeterince sıkan var sıkmayın sunu beeeeea
Tenime en yakişanini mındar ettiniz :D
Cogu kisiye de yakismiyor....kokudan soğutuyorlar yeminle
Su an derin arayistayim....bulucam :)

chloe signature u seviyorsan bence kesin noa yı da alırdın.avondan pur blancayı bile hatta:KK52: avon pur blanca bence dünyanın en temiz kokularından birisi..tek problemi kalıcı olmaması ve silajının olmaması...
noa kullandım pur blancada taa lisede kullandım. :)

Back