Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur olur :)valla umarım talep olur konuya :) teşekkürler zms rainbow
kız söyleseneolur olur :)
benim.bgendigm kokular var ama havalnmasinlar diye sormuyim
takipteyim bende :)
kız söylesene
yaaa sölesene nedeeen?olur olur :)
benim.bgendigm kokular var ama havalnmasinlar diye sormuyim
hahaha bu çok iyiymiş ama.ne güzel aslında verdiğiniz cevap...Kızımın çıtçıtlı'sını
Oğlumun atletini
Kocamın cizgili pijamasını
(Hepsi kokana kadar giyilmiş olmalı)
:))
chloe signature u seviyorsan bence kesin noa yı da alırdın.avondan pur blancayı bile hatta avon pur blanca bence dünyanın en temiz kokularından birisi..tek problemi kalıcı olmaması ve silajının olmaması...chloe signature alırdım diğer ikisinden emin değilim, şu aralar zevklerim çok değişken evdeki başka hiçbir kokum vazgeçilmez gelmiyor. gözüm dışarda
yani mesela ıssız adaya düşsen en sevdiğin 3 koku neleri alırdın?çünkü ıssız adaya düşersek en önemli şey bu aç kalmak falan değilki?Kuzum parfüm adi mi paylaşıyoruz:) çıksa sevdiğimiz kokuları mi :))
Kuzum yani şunu demek istedim parfüm markasi mi paylaşıyoruz yoksa hani atıyorum çiçeksi odunsu mu mesela :)yani mesela ıssız adaya düşsen en sevdiğin 3 koku neleri alırdın?çünkü ıssız adaya düşersek en önemli şey bu aç kalmak falan değilki?
noa kullandım pur blancada taa lisede kullandım. :)chloe signature u seviyorsan bence kesin noa yı da alırdın.avondan pur blancayı bile hatta avon pur blanca bence dünyanın en temiz kokularından birisi..tek problemi kalıcı olmaması ve silajının olmaması...
nasıl bir kokusu var bununGucci rush kesin alirdim ama sıkmazdim... yeterince sıkan var sıkmayın sunu beeeeea
Tenime en yakişanini mındar ettiniz
Cogu kisiye de yakismiyor....kokudan soğutuyorlar yeminle
Su an derin arayistayim....bulucam :)