songa84 BARBİ BEBEK NİŞANLANDI ! Kayıtlı Üye 9 Kasım 2008 2.375 1 116 İstanbul 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi songa84 #21 alevsi .!.: ya şu 7000 personel alımı olacakmış ya nerden başvurmak lazım memurluk için. Genişletmek için tıkla... bilmiyorumki güzelim.öğrenirsen bizede haber et oldumu canım.belki memurlar.nette falan vardır ama rastlamadım
alevsi .!.: ya şu 7000 personel alımı olacakmış ya nerden başvurmak lazım memurluk için. Genişletmek için tıkla... bilmiyorumki güzelim.öğrenirsen bizede haber et oldumu canım.belki memurlar.nette falan vardır ama rastlamadım
E EU3 Ziyaretçi 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi songa84 #22 songa çok iyi yapmışsın böyle bi konu açaraka.s. ben de işsizim ne yazıkki...2008 Trakya Üni. M.Y.O Grafik mezunuyum..okulum biter bitmez işe başlamıştım ancak bu krize kadar:çok üzgünüm: şu anda bende işsizim...her 4 gençten 1 i işsizmiş...o 4 kişiden biri de benim ne yazıkkisenağlama
songa çok iyi yapmışsın böyle bi konu açaraka.s. ben de işsizim ne yazıkki...2008 Trakya Üni. M.Y.O Grafik mezunuyum..okulum biter bitmez işe başlamıştım ancak bu krize kadar:çok üzgünüm: şu anda bende işsizim...her 4 gençten 1 i işsizmiş...o 4 kişiden biri de benim ne yazıkkisenağlama